Aftermarket sau originale? Care sunt cele mai bune Covorase auto?

Pe piata accesoriilor auto exista la ora actuala doua variante: fie cumpari produse originale, de la producatorii masinii, cu o calitate mai buna, dar mai scumpe, fie alegi articole de la alti producatori, poate nu asa de cunoscuti, dar cu preturi foarte bune.

E vorba de vechea dilema aftermarket si original. Diferenta este una notabila la nivel de calitate, de finisaje, de materiale folosite si de teste facute unde e cazul. Niciun producator mare nu isi permite sa utilizeze in productie si materiale mai slabe calitativ doar pentru a mai lasa cativa banuti la pretul final, la fel cum producatorii mari nu au luxul de a lasa sa iasa ceva pe poarta fabricii fara a fi testat riguros.

Produsele aftermarket nu beneficiaza de aceste criterii foarte stricte de productie, materialele folosite nu sunt atat de eficiente de cele mai multe ori, insa pretul este cel care ii atrage pe clienti si care mentine piata produselor aftermarket.

Accesoriile pentru masina sunt deosebit de importante pentru siguranta si confortul celor de la volan, asa ca investitia initiala trebuie sa fie una destul de consistenta pentru a va asigura ca nu veti mai cumpara iarasi aceleasi lucruri dupa doar cateva luni de folosite.

Covorasele auto originale, alegerea perfecta pentru confort si protectie eficienta

De exemplu, daca vreti sa va cumparati Covorase auto noi este bine sa va orientati catre cele originale, care sunt compatibile 100% cu masinile pentru care se cumpara, rezista la uzura, se curata usor, nu trebuie decupate, au design placut.

Marcile auto mari aproba matritele pentru covorase asa ca produsul final va fi unul de foarte buna calitate, cu o serie de caracteristici care il fac superior celui aftermarket, produsele din aceasta categorie pot fi deosebite foarte usor de unele de proasta calitate.

Covorasele originale sunt din cauciuc moale, flexibil, se muleaza perfect pe zona din interior unde se monteaza, au margini inalte si mai groase pentru protectie, pentru a preveni scurgerea lichidelor pe podea.

In plus, nici nu miros urat, nu au probleme structurale vara, cand temperaturile sunt foarte mari, au sisteme de prindere moderne care le fixeaza de podea, au si suprafete antiaderente pentru a permite calcaielor sa se sprijine foarte bine la actionarea pedalelor masinii. Este important de stiut ca aceste Covorase auto originale sunt garantate de producatori, unele pot avea si garantie, producatorii lor sunt constienti ca accesoriile se schimba, insa la perioade lungi de timp, asa ca rezistenta lor este foarte mare.

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Un artist… deosebit!

Haideți să vă arăt un artist. Un artist cu adevărat deosebit. Frate de țară cu Vladimir, acest rus cântă. La...

De la rulota la dubita!

Ziceam acum 5 ani (cat timp a trecut de atunci), ca vreau sa-mi iau o rulota. Era un vis frumos,...

Cum se fac… blugii?

"Blugii" sunt probabil cei mai răspândiți pantaloni. Istoria lor începe acum 150 de ani, însă nu ne vom ocupa de...

Close