Alegerea perfectă pentru încălțămintea de vară

Sandalele Avarca sunt importate din Spania, din regiunea Menorca, direct de la producător. Pe site-ul sandaleavarca.ro găsim o gamă unică și diversificată de sandale made in Spain, iar prețurile sunt avantajoase. Produsele magazinului sunt sandale de damă (cu talpa plată și cu platformă), bărbătești și pentru copii. Vara, toată familia se poate încălța cu produsele acestui magazin online. Având confortul la picioarele noastre, cu sanadalele Avarca ne mișcăm ușor prin viață.
Cu aceste sandale avarca avem garanția calității: încălțările sunt confecționate manual exclusiv din piele naturală. Avarca reprezintă cele mai comode și cele mai șic sandale de vară de pe piață. Există sandale multicolore și monocrome, cu sau fără bretele, lucioase sau nu, astfel încât e imposibil să nu găsești o pereche pe gustul tău. Toate produsele sunt originale și 100% din piele naturală. Trebuie subliniat faptul că prețul lor e incredibil de mic, tocmai fiindcă sunt importate direct de la producător.
Sandalele Avarca sunt prima opțiune a oricărei femei moderne când e vorba de încălțăminte comodă și la modă. Unele studii atestă faptul că astfel de sandale erau folosite încă din anul 200 și erau folosite de fermieri mai ales în perioada recoltei, pentru că erau vestite pentru rezistență, flexibilitate și comoditate. Cu trecerea veacurilor, aspectul lor a fost îmbunătățit și, în prezent, se potrivesc la orice ținută și au devenit cele mai în vogă sandale din Occident.
Soția mea a auzit de la o colegă de site-ul sandaleavarca.ro și și-a comandat imediat o pereche de sandale cu platformă Avarca din piele naturală, model Soledad. Și interiorul sandalelor e confecționat din piele, iar înălțimea tălpii e de 3 cm. Mi-a spus că sunt incredibil de ușoare și de comde.
Văzând câț de bine se simte în aceste încălțări, și-a mai comandat o pereche de sandale negre Avarca Clasic din piele naturală cu talpa plată din cauciuc, mai ales că sunt ieftine. Și aceste sandale au interiorul din piele și soția mea e foarte încântată de ele, afirmând că nu simte că le are în picioare.
Pentru a face cumpărături pe site-ul sandaleavarca.ro, este necesar să ne facem un cont de utilizator. Acesta poate fi creat și după ce am adăugat produsele dorite în Coșul de cumpărături. Produsele comandate vor ajunge la noi într-un interval de 5 până la 15 zile lucrătoare. Ni se oferă 14 zile de retur simplu, în cazul în care nu suntem mulțumiți de sandalele comandate.
Taxa de transport este de 15 lei, iar pentru comenzi mai mari de 299 lei, livrarea este gratuită. Plata în sistem ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.
Putem plăti prin intermediul contului PayPal sau să efectuăm plata direct cu cardul, chiar dacă nu deținem un cont PayPal. În cadrul sistemului PayPal, vom introduce datele cardului o singură dată, acestea fiind înregistrate și perfect securizate pe serverul PayPal.
Sincer să fiu, nu eram un purtător fervent de sandale. Aveam o pereche, dar mi se păreau cam demodate și nu le mai purtam. Văzând cu câtă încântare vorbește soția mea de noile ei sandale Avarca, mă bate gândul să-mi comand și eu o pereche de sandale bărbătești Avarca, din piele naturală maro model clasic. Îmi place cum arată, nu sunt deloc scumpe și am nevoie de ele.
avarca

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.