Alegerea șamponului după tipul de piele

Șamponul nu vă curăță doar părul. De asemenea, ar trebui să vă trateze scalpul, deoarece este baza sănătății părului dvs. Diferite tipuri de piele vor reacționa diferit la diverse ingrediente, acest lucru fiind la fel de important ca și  cunoașterea tipului de păr.

Piele sensibila

Când pielea ta este adesea uscată și iritată, vei avea nevoie de un șampon care nu contribuie la asta asigurându-te că are ingrediente calmante și hidratante. Uleiul de argan ar trebui să fie prezentat din nou aici, deoarece este ideal pentru pielea uscată. Acesta va hidrata și repara celulele pielii.

Pentru ingrediente calmante, sucul de aloe vera ar trebui să fie adăugat pe listă, deoarece va elimina orice disconfort al unui scalp iritat, ca niciunul alt ingredient. Evitați uleiul de ricin și uleiul de arbore de ceai, precum și oricare dintre ingredientele de tip mentol, ulei de mentă sau ulei de eucalipt.

Dacă aveți probleme cu apa care provoacă iritații combinate cu șamponul dvs., ar trebui să vă uitați la cel mai bun filtru pentru duș, pentru a elimina o mulțime de substanțe chimice care pot contribui la scalpul dvs. sensibil.

Pielea grasă

La fel și atunci când părul este gras, scalpul tău are nevoie de un șampon profesional care să devină ușor, ușor absorbit de păr și piele și nu va adăuga nicio încărcare.

Se va insista până când degetele vor obosi  de la atâta masaj al scalpului iar uleiul de argan ar trebui să fie printre ingredientele principale. Faptul că poate fi folosit pe pielea uscată sau grasă pe păr și să vă ofere rezultatele pe care le căutați, vorbește despre ce ingredient  uimitor este.

Uleiul de arbore de ceai este un ingredient bun pentru eliminarea celulelor moarte ale pielii din porii dvs. și dezinfectarea scalpului pentru a preveni acneea și mătreața. Încă o dată vă recomand cu încredere orice șampon care are ulei de ricin.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.