Alexandru Arșinel a înviat!

Văd că de vreo 2 zile numai despre Arșinel se vorbește.
Că a avut omul un transplant de rinichi. Și de acolo până la moartea lui n-a fost decât un pas.
Că rinichiul ăla de l-a salvat de la dializă a fost obținut pe căi ilegale. Nebunie mare! S-au găsit toți vigilenții și justițiarii să discute prin ce metode deloc ortodoxe a făcut rost de rinichi. Ba vedeam pe unul c-a zis ceva de piața de organe, că d-aia au dispărut nu știu câți oameni. Ca să-l facă bine pe Arșinel. Băi nene, mai gândește vreunul pe lumea asta?

Da, există oameni care dispar, există piață de organe ilegale. Spitalele chiar lucrează cu ăia. Care-s legătura dintre criminali și spitalele. Dar ca să spui răspicat că Arșinel a folosit un rinichi d-ăla, e cale lungă. Ai ceva dovezi?

Apoi au apărut repede anunțuri de genul “Arșinel a murit“. Totul a fost o glumă pornită de la GCM, care-a pus un titlu sec, Arșinel s-a sinucis! Din glumă s-a transferat în circ. A luat-o și Lucian Mândruță. Mare om de televiziune și ăla.
Că gata. Arșinel a murit ca actor deoarece a răspuns obraznic celor care-l huiduiau întrebându-l de rinichi. Și uite că pentru Arșinel le-a zis ălor că-s lepre sau mai știu eu cum, el a murit ca actor pentru orice român. (Jigodie ordinară a fost termenul folosit)
Că dacă așa consideră Mândruță, etalon al moralității din România, așa va face tot poporul. De acum înainte numele lui Arșinel va fi egal cu cel al lui Hitler, iar memoria sa va fi pătată pentru totdeauna.
arsinel
Nu vă strângeți mă nene niște protestatari și acum? Să ieșiți nițel pe străzi să urlați împotriva lui Arșinel? Să-l condamnați de crime, toate săvârșite pentru un rinichi? Să-i ucideți rudele, că doar așa va fi neamul lui stârpit?

Ba chiar au ajuns să facă mișto și de farmacia Catena, numind-o farmacia rinichilor mei. Băi nene, ce treabă are sula cu prefectura? Reclama e într-adevăr idioată, nimic de zis. Asta nu înseamnă să ne batem joc de un om și de o firmă, cum ar fi Catena, doar pentru că omul ăla, vrem, nu vrem, o vedetă, a beneficiat de un rinichi fără să aștepte prea mult, față de restul oamenilor care așteaptă și 2 ani să le parvină un rinichi. Asta din cauza banilor, evident. De unde știți voi mă, justițiarii lui pește prăjit că nu chiar farmacia Catena a sărit cu banii pentru operație?

Doamne ferește, dacă cineva apropiat vouă ar avea nevoie de un transpalnt de rinichi și ați avea banii pentru operație, v-ați mai gândi că rinichiul ăla a fost furat de la Stan Păpușe, dispărut acum 3 zile din comuna Cucuieții din deal? Sau ați mulțumi lui Dumnezeu că ruda va primi imediat rinichiul, deci salvarea?

Nu-mi place Arșinel de niciuul fel, nu mă înțelegeți greșit! Dar una e să nu-ți placă un om, un actor, un zidar, un strungar, orice meserie ar avea el, ca să-l târâți prin gunoaie. V-am mai spus, nimeni nu mai știe de glumă, nici dacă v-ar da cu ceva în moalele capului!
Să vă fie rușine! V-ar lua trei vieți să ajungeți măcar la jumătatea lui Arșinel. Atât ca actor cât și ca om!

Și să vă mai spun că după sinucidere, apoi moarte, actorul Arșinel va reînvia? Că peste două săptămâni va uita toată lumea de asta? Ca și cu operația lui Cristi Minculescu, ca și moartea lui Cioabă, ca multe alte exemple…

hogan

Acest articol e un pamflet și va fi tratat ca atare!

Comments

comments

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.