Allview lansează aplicația Magic Touch și smartphone-ul P6 eMagic

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România  a lansat aplicația Magic Touch și primul smartphone pe care aceasta va rula, P6 eMagic.

Credem că atunci când vine vorba de tehnologie, oamenii caută mereu soluții care să le facă viața mai ușoară și care să le economisească timpul prețios. Pornind de la această idee, am studiat atent comportamentul utilizatorilor de tehnologie mobilă, le-am analizat nevoile și am încercat să creăm o primă soluție care facilitează tranziția de la o aplicație la alta, fără a mai necesita revenirea în ecranul principal. Așa s-a născut Magic Touch, o aplicație pe care vom continua să o dezvoltăm pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor noștri,

a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Prin activarea Magic Touch utilizatorii vor avea la dispoziție un meniu lateral în care pot adăuga până la 15 aplicații favorite. Acestea le vor ramane la îndemână, indiferent unde ar naviga. Intuitiv, Magic Touch se adapteaza ușor utilizatorului, în dreapta sau stânga ecranului, în funcție de mâna care folosește terminalul.
P6 eMagic 1

P6 eMagic este primul smartphone pe care va putea fi testată aplicația Magic Touch. Display-ul de 5” IPS și designul compact înlesnesc utilizarea smartphone-ului P6 eMagic cu o singură mână. Folosirea aplicației Magic Touch pune în valoare curbura discretă a sticlei 2.5D, care oferă o senzație extrem de plăcută la atingere.
P6 eMagic este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core 1,3 GHz și memorie RAM de 1GB. Rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop, asigurând o experiență plăcută de utilizare. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB în regim single SIM.

Camera principală de 8MP pune la dispoziție funcții ingenioase: oferă profunzime imaginii prin modul Vizualizare din mai multe unghiuri, surprinde peisaje uimitoare în modul Panoramic, capturează perfect mișcarea prin Motion Track sau înregistrează în clipuri scurte procese care se întind pe perioade mai lungi cu ajutorului modului Time Lapse. Pentru selfie-uri utilizatorii au la dispoziție camera frontală de 2MP și funcția Face Beauty.

Smartphone-ul P6 eMagic permite economisirea inteligentă a energiei: optiunea Smart Power ajustează automat anumiți parametri de funcționare pentru a  prelungi autonomia dispozitivului iar Custom Power permite setarea unui plan propriu de economisire a energiei prin ajustarea luminozității ecranului, închiderea aplicațiilor din fundal sau dezactivarea anumitor funcții.

În plus, terminalul va decodifica rapid Gesturile inteligente și va accesa direct aplicația dorită: ecranul va fi deblocat de o dublă atingere, o glisare în sus va deschide aplicația camerei sau conturul unei litere desenat pe ecranul inactiv va accesa o aplicație predefinită.

Smartphone-ul P6 eMagic este disponibil de astăzi, pe bază de  precomandă, la prețul de 499 lei iar livrările vor începe din 8 aprilie 2016.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.