Altecovent iti spune de ce ce este importanta o ventilatie corespunzatoare in casa

De-a lungul anilor oamenii si-au lasat amprenta tot mai mult asupra mediului inconjurator, o amprenta deloc placuta. Tot mai multe masini, poluare de toate felurile, plus distrugerea padurilor, au dus la o calitate a oxigenului mai scazuta, iar acest lucru are negresit si efecte asupra sanatatii noastre. Iar cercetatorii spun ca fara o ventilatie corespunzatoare in casa noastra, adica un sistem care sa filtreze aerul, aerul viciat din incaperi este chiar mai toxic pentru noi, decat aerul de afara.

Deschiderea geamurilor nu este o optiune fiabila, fiindca pe acolo intra noxele de afara, praf si polen, plus trebuie sa luam in considerare si poluarea fonica ce vine cu aerisirea clasica. In acest caz si calitatea somnului este scazuta daca ai nevoie de geam deschis in timpul noptii. Pentru a rezolva toate aceste probleme, o solutie ar fi sa iti instalezi in casa ventilatoare cu recuperare de caldura de la Altecovent.

Despre ventilatia cu recuperare descentralizata

Eficienta ventilatoarelor descentralizate este de pana la 93%, iar asta inseamna ca la finalul lunii va fi notabila economia financiara, datorita consumului redus de energie. Un astfel de sistem este format din mai multe unitati instalate in incaperile din casa, in mod ideal instalandu-se in numar par, pentru ca atat volumul de aer eliminat, cat si cel introdus sa fie la fel. Acest sistem de aerisire dispune de recuperator de caldura ceramic.

Montajul corect al acestui sistem va asigura un oxigen curat, filtrat in casa, fara a se pierde din caldura din interior. Confortul din locuinta va fi sporit si de asemenea se va regla nivelul de umiditate din interior, ce duce de multe ori la probleme precum igrasia sau mucegaiul. Si fiindca datorita acestui sistem nu mai este nevoie de deschiderea geamurilor, persoanele care sufera de alergie la praf sau polen vor vedea o imbunatatire semnificativa a sanatatii lor.

Acest ventilator va reduce drastic nivelurile de la CO2, ceea ce inseamna ca oxigenul va fi cat se poate de sanatos. Totodata sunt eliminate mirosurile neplacute, fiindca aerul circula constant, in doua cicluri de cate 70 de secunde. Mai este eliminat si riscul de aparitie a acarienilor si ciupercilor. De asemenea, cu o ventilatie descentralizata se poate economisi pana la 30% din energia de incalzire, ceea ce este ideal pe timp de iarna, cand deschiderea geamurilor va creste utilizarea centralei si implicit facturile.

Afla mai multe despre acest sistem din pagina oficiala www.ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Contact: 0753967762

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.