Am tricou personalizat!

În sfârșit! Am intrat în rândul lumii. Am și eu tricou personalizat!

Făcut-am, de probă, un tricou pentru nevastă. Și consider c-a ieșit cât se poate de bine. Nu mă întrebați ce procedeu s-a folosit, căci nu știu să vă spun. Știu că nu-i un dreptunghi de cauciuc lipit peste material (cum am câteva tricouri vechi).

Cele vechi m-au ținut câteva spălări, după aceea au în ceput să se decoloreze ba chiar să-și piardă din bucățile de la mușamaua aia cauciucată.

Acesta nou pare mult mai calificativ. Pe această cale le mulțumesc prietenilor de la Tshirt Factory. Se vede că-s profesioniști când vine vorba de tricouri personalizate!
ts

Ce mi-a plăcut a fost, pe lângă calitatea bună a tricoului și-a execuției, timpul de lucru. am făcut azi comandă și-a doua zi la ora 10 dimineața m-a sunat curierul că mi-a adus tricoul. Nu știu cum, însă eu până acum n-am mai văzut curier care să-0ți aducă coletuyl din altă localitate în sub 24 de ore! Și doar am lucrat cu poștă, diferiți curieri și nimeni nu aducea sub 24 de ore, nici extra-plătiți.

Pe viitor, am gânduri mari. Vreau să-mi fac încă două tricouri, apoi s-o punem, de un concurs meseriaș. Vedem cum vor evolua lucrurile. Până atunci, făceți-vă și voi comandă la un tricou personalizat. E ieftin, vine a doua zi acasă și este foarte bun calitativ.
Vă puteți alege din zecile modele de la ei de pe site sau veniți singuri cu un design.
ts1 ts2

Scrisesem articolul acum două zile, însă nu apucasem să-l public. Între timp, vorbind cu un prieten, acesta mi-a povestit cum firma unde lucra anul trecut a comandat 100 de tricouri de la Tshirt Factory. Cică și-acum are tricoul ăla, e ca nou! Ce-i drept, s-a mai lărgit puțin la gât, însă la cum știu că trage ăsta de haine, mă mir că n-a pățit mai rău!

Voi vă veți lua un tricou personalizat?

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.