Anul ăsta a venit Moșul bogat

Pot spune că anul acesta, Moș Crăciun a fost mai bogat ca-n anul precedent. Nu mi-a adus vilă cu piscină, nu mi-a adus un Dodge Charger sau un televizor nou. Însă mi-a adus altele, unele chiar foarte trebuincioase. În plus, mi-a oferit posibilitatea să pot face și eu cadouri mai acătării ca anul trecut.
Hai să vedem ce-am primit:
– o cămașă nouă. Una care să mă cuprindă, în totalitate, inclusiv burdihanul;
– o pereche de bocanci de iarnă. Au venit la țanc, deoarece nnu aveam. Am mai multe încălțări, dar niciuna pentru ger și nămeți. Am bocanci, până sub gleznă, cu talpă antiderapantă. Dar pe nămeți îmi îngheață piciorul în ei. am cizme, însă alunec cu ele, n-au talpă antiderapantă deloc. Și mai am o pereche de ghete, cu talpă bună, însă care s-au dezlipit. Adică îmi intră apa ca la balamuc;
– dulciuri, portocale cât cuprinde, vreo 6 kilograme, plus cozonaci să-mi ajungă până la paște;
– bani din online. S-au făcut, nu mă plâng. Se poate și mai bine, privesc cu speranță către 2015;
– probabil cel mai important: un loc de muncă bun.

Încă când credeam că au terminat de venit darurile, am mai avut ceva. O surpriză de la Răzvan. Care-n cârdășie cu poznașii de la iLux mi-au făcut un cadou la care nu mă așteptam. O șosetă mă nene. Am zis sărut mâna, că dacă era să-l lase pe grasu’ de capul lui, îmi dădea ăla o perechede obiele ponosite, sau cine știe ce prezervativ. Asta așa, în spiritul “Top cadouri nașpa“.
Șosetuța conținea o sticlă de șampanie, care s-a gătat în câteva minute, o cutie de praline pe care abia voiam s-o devorez, însă m-a lăsat nevasta fără ea, că trebuie s-o dea la doctoriță… Iar piesa de rezistență, un CD cu rock românesc.

Și ascultând God – Here comes the night, mi-am adus aminte cu plăcere de alte trupe de care n-am mai auzit mare lucru de ceva vreme.

Ne-am adus aminte de când mergeam la concerte Interitus Dei, înainte să se destrame și să treacă în forma Magica, ne-am adus aminte de Avatar, când rupea scena din Club A, ne-am amintit de Andy Ghost și Altar, care s-au ubișnuit să scoată o melodie pe an.

Și totr așa, depănând amintiri frumoase, am dat de Cap de Craniu, trupă care promitea mult. Și de care credeam că s-au despărțit, de n-am mai auzit de ei. Însă, n-am mai auzit noi, tipilor le merge bine, au avut spectacole lunar… Abia aștept să-i văd live la anul.

Și uite așa, o melodie veche nu numai că m-a binedispus, însă m-a purtat în timp, acum 10 ani. Și cu ocazia asta, ne-am sfătuit ca pe viitore, când or mai fi concerte, să ajungem măcar la unul împreună, lăsând în urmă griji, datorii, facturi, serviciu, nevastă, copil. O seară rock între prieteni, o dată sau de două ori pe an nu face rău nimănui.
santa-7

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.