Arme în trafic

Că tot am povestit de fel de fel de nebuni de la volan, indiferent de ţară, acum prezint şi tipurile de armă pe care le are fiecare şofer.

Şoferul de Dacia 1300-1400.
Ăla dacă-l superi îţi ieşe în întâmpinare cu ditamai şurubelniţa. Musai orice Dacie are o şurubelniţă pe uşă.

Şoferul de Logan.
Acu depinde de maşină. Dacă e vreuna nouă, poţi să te dai viteaz la el, în majoritatea cazurilor fuge mâncând pământul, de frică să nu primească vreo şurubelniţă de-a ta în parbriz.
Dacă e vreuna veche, ori o şurubelniţă, ori vreun făcăleţ. Dacă e taximetrist şi apucă să dea prin staţie, nu mai ai scăpare neam. Nu poţi să părăseşti localitatea, te vânează ăia ca pe puii de potârniche.

Şoferul de Mercedes.
Dacă e Mercedes nou, nu are nimic. Doar telefonul mobil. Dacă apucă ăla să apeleze, ai rupt-o în fericire. Te pupă mă-ta rece mintenaş. Ori vin vreo 4 Jeepuri şi te toacă nişte flăcăi chelioşi îmbrăcaţi în negru, juri că-s făcuţi pe acelaşi calapod, ori îţi vine numa o echipă de mascaţi acasă. De te caută ăia până găsesc revistele porno de care nu ştie nevastă-ta, ascunse sub aragaz. Dacă e Mercedes mai vechi, coboară vreo 4 minoritari. Înarmaţi cu burţi, seminţe şi ghiuluri. Cam aceleaşi şanse le ai ca-n faţa flăcăilor în negru. Tind spre zero.

Şoferul de BMW.
Dacă e BMW vechi, tunat, ieşe ăla cu vreo tubulară de 16, d-aia cromată, cum sunt roţile. Şi are ţintă ceva de speriat. Bemve Hood! Dacă e BMW nou, coboară fraţii ălora din Mercedesul vechi. Ăştia au şi ceva bâte de baseball prin maşină.

Şoferul de altă maşină.
Aici, diferite mărci. Arme de la bâte de lemn până la bâte de baseball de metal. Doare o d-aia pe spinare de zici că n-ai avut noroc în viaţă. Asemănătoare cu 10 lovituri de vână de bou (care ştie cunoaşte).

Şoferul de Jeep, SUV.
Cu ăştia nu te încurci. Umblă cu pistoale la ei, majoritatea. Şi nu cu gaze sau bile de cauciuc. Nu tată, glonţ. Te face de comandă şi te îngroapă primăria. Fără slujbă, că a fost sinucidere. Fraţi cu primarii, fii de senatori, curve de lux şi flux.

Şoferul de dubă sau camion.
Ăluia nu-i trebe nicio armă. E grăsune, tatuat şi trecut prin zeci de ţări, e încercat şi de falşii şi realii poliţieni din Bulgaria. Nu-l sperii p-ăla nici cu cutremuru’. Şansa ta e să fugi. Dacă e la deal, ai scăpat. Ăla trebe să se ducă urgent cu marfa, nu să se încaiere cu toţi cretinii din trafic.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.