Aș vrea să fac asta la “Românii au talent”

Mă gândesc serios să mă duc la “Românii au talent“. Nu că aș da p-afară de talentat ce m-a făcut mama, însă pentru niște farse văzute de-o mulțime de oameni, aș intra în istorie. Atâta vreme cât se vor da pe post aceste farse pe care mi le-am imaginat. Nu le-am gândit eu, însă ar fi excelente de făcute în cadrul unui concurs televizat.

1) Mentos + apa minerală.
M-aș prezenta în fața juriului.
– Bună ziua! Mă numesc Francisc Vasile și azi am pentru dumneavoastră un număr incredibil de magie (tobe în difuzor). Am aici o sticlă de apă minerală, absolut normală, nedesfăcută. Voi avea nevoie de ea pentru trucul meu. Vă rog pe dvs. s-o desfaceți, pentru a da credibilitate acestui număr.
Rezultatul?

S-ar umple de apă minerală (merge și cu apă carbogazoasă, nu doar cu cola) și Răduleasca și Andra. Nu știu urmarea care ar fi. Amendă, cercetare penală?

2) Trucul cu moneda în sticla de apă
– Bună ziua! Mă numesc Francisc Vasile și azi am pentru dumneavoastră un număr incredibil de magie (tobe în difuzor). Apă plată, o sticlă absolut banală. Voi face ca această monedă de 50 de bani să intre în sticlă fără ca măcar să o ating.
Și-aș urma pașii de mai jos:

Aici aș ținti expre spre careva. Ideea e să-l prind pe ăla care nu știe trucul. Sper ca niciunul.

Din aceste două scenarii musai trebuie să meargă unul. Cred că primul poate părea cel mai nevinovat. Adică cine stă să se gândească la asta, în cadrul unui concurs televizat? Însă aici e tot șpilul!

În final, întreb, ce-aș putea păți în aceste cazuri? Zicând că apa nu pătrunde în aparatura ălora (microfoanele alea, butoane etc).

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.