Bloggerii mei – 3

Tibi’s Blog
Blogul lui Tibi. Omul ăsta reuşeşte de fiecare dată să mă treacă prin diferite stări. De la bălos până la scârbit. Pune el nişte poze p-acolo, de e greu să le cataloghezi. Plus că mai şi descrie, cu cuvntele lui, grozăviile din faţa ochilor!

Angela
Angela de la o vreme şi-a pus în cap toţi susşinătoruu OTV-ului. Iar când a fost invitată la Naşul, mulţi cocalari şi-au spart televizoarele… Angelo fată, ţine-o tot aşa!

Georgica aiurita
Aiureli este căsuţa Georgicăi, care de la o vreme s-a apucat de călătorii ;i fotografii peste tot. Felicitări fato, ţine-o tot aşa!

Porcusorul Radioactiv
Porcuşorul când scrie ne încântă cu fel de fel de poveşti are Greuceanului, ale lui Făt frumos sodomizat de zmei, ale fantomei lui Boc, care bântuie puşcăria… Încă aştept episodul 3!

Relaţii Clienţi
Relaţionistul scrie zilnic întâmplările sale cu diferiţi suciţi care sună la relaţii cu clienţii numai ca să apară pe net… Păcat că nu e emisiune televizată cu ăştia…

Zwargolak
Zwargolakul stă pitit într-o peşteră şi aşteaptă în tăcere. Nimeni nu ştie ce şi până când. Este un mister neştiut!

Blogul lui Dan
La Dan pe blog veţi găsi de toate. Absolut de toate. Chestia e că majoritatea sunt foarte folositoare, şi blogut te îndeamnă să revii!

Desenele Copilăriei
Cineva cunoscut nouă s-a apucat să ne pună pe net desenele cu care noi am crescut. Felicitări! Mai e de lucru, dar faci o treabă minunată!

Razvan Bucur
Răzvan le are cu netul, SEO, media etc. De toate ştie, păcat că nu pre are timp de berea ai pe care am stabilit c-o disecăm de vreo câteva luni.

Neydamn
Creţu’ a rămas dator c-un drum până la Bucale şi c-o beţie cruntă. Aşteptăm, aşteptăm. Fiecare vom avea posturi speciale pentru acea zi de pomină!

Pitici
Radu scrie despre pitici, femei, facebook, rahat şi multe, multe bazaconii. Jumătate sunt întâmplări de-ale lui (bă nene ciudat om!), dar şi poveşti cu tâlc. Aşa bine ticluite încât specifică cine, când şi în ce cantitate s-a îndopat cu… ciocolăţică…

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ideologia nazistă vs. simbolistică

Mult timp am crezut că-s nazist. De la un "Heil Hitler" mai în glumă, mai în serios cu Neamțu' la...

DE ATATA CALDURA,EDILII AU RAMAS… RECI!

Iata, ne aflam in plina vara! Este, cum se spune, luna lui cuptor. Aproape peste tot in tara (dar si-n...

Dă-mi 10 taximetriști și voi conduce lumea!

Trăiesc în București. "Pe vremea mea", orașul avea 1 milion de locuitori și vreo 30.000 de mașini. Îți puteai împărți...

Close