Ca sa vinzi repede o proprietate, da anunt in ziar!

Cum fiica mea s-a casatorit si s-a mutat in casa sotului ei, apartamentul nostru cu 3 camere era prea mare pentru mine si sotia mea. Cum noi aveam si un apartament cu doua camere, pe care l-am tot închiriat, ne-am hotarat sa ne mutam in el si ss-l vindem pe cel in care locuiam. Nu mai facuseram niciodata un astfel de pas si chiar nu ne pricepeam la astfel de trazactii. Dar am aflat: ca sa vinzi repede o proprietate la pretul dorit, trebuie sa dai un anunt in ziar.

Pentru a inchiria apartamentul cu doua camere apelam la agentii imobiliare, dar niciodata n-am fost multumiti de serviciile lor. Chiriasii pe care ni-i gaseau agentiile, cel mai adesea, erau neverificati si lasau stricaciuni si multa mizerie in urma lor. Ne-am saturat sa tot ranim după altii. Cand dormeam sa vindem o proprietate cu o valoare mare, nici vorba sa apelam la vreo agentie imobiliara. Am fi vrut sa ne putem descurca singuri. Si, cum am iesit cu bine din incercari mai grele decat aceasta, eram convinsi că vom gasi o solutie multumitoare.
Stiam că agentii imobiliari apeleaza la anunturi în ziare, asa ca ne-am gandit ca asa ar trebui ss procedam si noi. Ne-am interesat cat costa publicarea unui anunt in ziar, dar ni s-a parut ca toata tevatura ne-ar manca prea mult timp si momentan am abandonat ideea. Am dat un anunt de vanzare a proprietatii pe internet, cu toate ca n-aveam mari sperante ca astfel ne vom rezolva problema.

Nu puteam pune baza doar pe net? Cati oameni maturi folosesc internetul? Si cati dintre ei se uita pe anunturi? Sincer, ni se parea ca zece anunturi pe internet n-au tot atata greutate ca un anunt tiparit intr-un ziar. Ne-am intors la ideea intiala si am cautat pe net preturi anunturi ziare. Voiam servicii de calitate la un pret redus. E posibil asa ceva in domeniul anunturilor? Ei bine, da. Am gasit pret pentru anunt in evenimentul zilei, ni s-a parut ca nu costa mult deloc, mai ales daca era vorba sa tranzactionam o proprietate.
Nu ne-am inselat, in urma acestui anunt in ziar, am reusit sa gasim clientul potrivit mai repede decat ne asteptam. Asa ca acum avem o suma frumusica in banca si ne-am mutat in apartamentul cu doua camere. In urma acestei experiente, ne indemnam prietenii care au aceeasi problema sa publice un anunt in ziar, fiindca acest lucru da roade garantat.
cat-reading-the-newspaper3

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.