Calitatea e mereu la modă!

Dintotdeauna s-a purtat încălțămintea din piele naturală de bună calitate. Astfel de încălțări s-au purtat ieri, se poartă azi și vor fi la modă și mâine. Persoanelor care vor să fie la modă, chiar dacă bugetul lor e mic, le recomand încălțămintea de la Avarca. Aici se găsește o paletă largă de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, mai ales sandale cu talpă plată, cu platformă, espadrile, dar și pantofi de damă. Produsele sunt importate din Spania, direct de la producător. Calitatea e mereu la modă.

Toate produsele comandate vor ajunge la destinatarii din întreaga țară într-un interval de 5 până la 15 zile lucrătoare, iar taxa de transport este de 17 lei, pentru o greutate maximă de 2 kg/colet. Pe site-ul magazinului online sandale-avarca.ro, produsele sunt grupate în: sandale cu talpa plată, sandale cu platformă, sandale bărbătești și sandale de copii. Pe acest site se mai găsesc pantofi de damă, espadrile și un foarte bine-venit ghid al mărimilor.

Soția mea a remarcat cu plăcută surpriză că toate produsele de la Avarca, deși sunt confecționate din piele de cea mai bună calitate, au reduceri foarte mari de preț. Astfel, de exemplu, sandalele cu talpă plată modelele Verano și Deseo au reducere de 60 de lei perechea, modelele Mariposa și Raina au prețul mai mic cu 55 de lei, modelele Avarva Clasic și Ligar costă cu 65 de lei mai puțin iar modelul Agrada se comercializează cu 70 de lei mai ieftine. Modelele costă acum între 135 și 190 lei perechea.

Și sandalele cu platformă de la Avarca au reduceri de preț, după cum urmează: modelul Morena costă cu 35% mai puțin, modelul Zebra se vinde cu 40 de lei mai puțin, modelul Los Colores are reducere de 45 de lei, modelul Hypno are reducere de preț de 50 de lei, modelul Futuro are prețul mai mic cu 85 de lei, iar modelul Abril costă cu 110 lei mai puțin. Acum, sandalele cu platformă se comericalizează cu prețul cuprins între 145 și 210 lei.

Sandalele pentru copii nu puteau să nu sufere reduceri de preț. Astfel, modelele Avarca Clasic, Avarca Glitter și Avarca UK s-au ieftinit cu câte 30 de lei perechea, iar modelul Unicolor are prețul mai mic cu 45 de lei. V-am prezentat doar câteva dintre modelele de sandale de la Avarca, dar pe site-ul magazinului veți găsi toate modelele și noile lor prețuri, toate mai mici, fiindcă vorbim de un importator direct. Actualmente, sandalele pentru copii se vând cu un preț cuprins între 140 și 155 de lei.

Sigur, există și câteva modele de sandale bărbătești, care au urmat trendul și s-au ieftinit: modelul Monocrom cu 50 de lei, modelul Clasic cu 145 de lei, iar modelul Gentil cu 105 lei. Prețurile acestora variază între 145 și 235 de lei.

Pantofii de damă de la Avarca au urmat aceeași tendință, aceștia ieftinindu-se cel mai mult. Astfel, modelul Vida Alta are prețul mai mic cu 55 de lei, modelul casual e mai ieftin cu 75 de lei, modelul Gentil ți-a redus prețul cu 110 lei, iar modelul Agrad costă acum cu 120 de lei mai puțin. În acest moment o pereche de pantofi de damă are prețul cuprins între 215 și 250 de lei.  

Bineînțeles, și toate espadrilele de la Avarca s-au ieftinit. Modelele Sonador și Urbano se comercializează cu 55 de lei mai puțin, iar modelul Cruzado are prețul cu 70 de lei mai mic. Ei bine, pe lângă același rol, toate aceste încălțări și modele mai  au un singur lucru în comun, calitatea excepțională.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.