Camerele de supraveghere, o necesitate?

nanny-cameraAnul trecut pe internet a aparut o avalansa de imagini suprinse de camerele de supraveghere, in care dădacele care trebuiau sa aiba grija de copii, erau surprinse aplicandu-le micutilor tratamente ingrozitoare. Nu de putine ori, persoana care trebuie sa aiba grija de micutul tau si de la care astepti profesionalism si seriozitate, nu numai ca nu are deloc grija de copil, dar il si terorizeaza fizic si psihic atunci cand acesta nu respecta indicatiile date pe un ton rastit.Cum prevenim astfel de incidente care it pot marca copilul pe viata daca este mai sensibil?
Camerele si sistemele de supraveghere moderne reprezinta o solutie ideala, atunci cand bona stie ca este monitorizata audio si video este obligata sa se comporte adecvat, instalarea unor astfel de sisteme de supraveghere este perfect legala atunci cand sunt folosite pentru a supraveghea locuinta proprie. O astfel de solutie de camere supraveghere nu costa mult si iti poate aduce linistea de care ai nevoie atunci cand esti departe de copilul tau.
Sistemul clasic consta in una sau mai multe camere de supraveghere (ascunse sau mascate discret), un dvr folosit pentru captarea si prelucrarea imaginilor, un hard disk pe care vor fi stocate imaginile, cablurile si mufele aferente. Cand esti la birou sau in vacanta poti vedea inregistrarile sau imagini real time doar conectandu-te prin internet cu telefonul sau tableta. Cel mai ieftin astfel de sistem este in jur de 700-800 RON, un pret mic de platit pentru linistea ta si a familiei tale.
Instalarea si montajul se executa numai cu firme autorizate de catre organele competente, inainte de inceperea lucrarii nu uitati sa solicitati licenta de functionare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.