Cântăreții de rap au cele mai tâmpite nume!

Am observat că din ce în ce mai mulți cântăreți de rap își aleg niște nume de scenă tâmpite de-a dreptul. Nu am nimic cu muzica lor, vorbesc strict despre numele de scenă.

Kazi Ploae. Se pare că e idolul copiilor cu vârste între 10 și 14 ani. Care nu acceptă să zici ceva de Kazi Ploae (că le zice pă bine, frate!).

Probabil numele îi vine de la “Cazi, ploaie“, ceea ce înseamnă că artistul are un suflet bun, neprihănit, cu înclinații eminesciene, luptându-se singur cu otrava vieții cotidiene în mizeria de țară numită România. Sau, cel puțin, asta au dat de înțeles fanii lui.

SWEB. Nu știu de la ce-i vine numele. Probabil e ceva cu ascunzișuri, de genul SWAG. Treabă pe care nici acum n-am înțeles-o ce anume e. Ascultătorii de rap probabil știu despre ce cântă gagiul. Eu nu mă pricep.

Dragonu. Dragonu Roșu era luat așa c-a zis să se intituleze mai simplu. Dragonu, frate cu Iguana și cameleonu skimbător d kul0ry. Dragonu cel puțin a cântat alături de Cedry2k (alt nume tâmpit, ce-i drept) și împreună în Haarp Cord, de unde-am ascultat și eu câteva melodii.

Pacha Man. De Pacha man ăsta nu mi-a plăcut niciodată. Nici ca nume, nici ca prezență scenică, nici ca om. A reușit să strice melodia Corinei, Noi doi. Melodie drăguță, până s-apară ăla să vorbească. După aceea a plecat prin America, din câte am înțeles. A cântat p-acolo, a ars-o numai cu niggers, apoi s-a întors în țară și s-a ras în cap. Legenda spune că e frate de sânge cu Romeo Fantastik, deoarece niciunul nu-și (mai) scoate ochelarii de soare.

Cățel Cățeluș Băgăreț (traducere aproximativă a Snoop Doggy Dog). Rapper, regizor filme pentru adulți, avid consumator de cânepă. Cățelul a făcut de toate. Și se ține bine, cu toate că-i slab țâr. El zice că-i de la metabolism, alții spun că fumează mai multă iarbă decât mănâncă, sau că slăbește fugind de polițai. Ambele explicații mi se par plauzibile.
-snoop-dogg-GIF

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Mai știm rumeiniăn?

Din ce în ce mai mult mă uit în jur și dau dezaprobator din cap. Așa de des încât ai...

De unde alegi husa potrivita outfit-ului tau?

Telefoanele au devenit in ziua de astazi un "must-have", sunt peste tot cu noi. Oriunde am merge, indiferent de locatie...

Hai în Vamă!

Aha, hai în Vamă, hai la mare, hai la soare! Să vezi cât e de mișto! Am scris eu aici,...

Close