Cat astepti pe cineva care intarzie?

Cat asteptam pe cineva care intarzie la o intalnire prestabilita? Daca e femeie o asteptam mai mult decat in cazul in care ar trebui sa te intalnesti cu un barbat?

La prima intalnire nu e frumos sa intarzii si nu se scuza nici macar “sfertul academic“.
Dar daca trebuie sa te vezi cu un prieten (sa-i zicem… Costin), si ala intarzie ca un porc? Cat il astepti? In functie de ce anume vrei cu el. Trebuie sa te ajute el pe tine cu ceva, astepti de ti se lungesc urechile de foame.

Daca el are nevoie de tine… ei bine, n-a venit in juma’ de ora, nu raspunde la telefon sau la mesaje, pleci. Si-l injuri ori in gand, ori in gura mare. Atentie sa nu te vada/auda careva. Doar nu vrei sa-i inveti pe toti injuraturi noi, pe gratis.

Cel mai mult am asteptat pe cineva o ora. Dar trebuia sa astept, eram la un interviu. Si dupa o ora am plecat. Nu-mi pare rau, daca la interviu patronul intarzie, oare la salariu ce face? Intarzie cu lunile? Sunt om cu tine pana la un punct. Dupa o ora timpul meu e orea pretios ca sa astept un nesimtit. 

Cel mai mult m-am lasat asteptat tot o ora. Pe vremuri, cand nu exista un alt mijloc de locomotie decat tramvaiul 40, de la mine pana la Unirii. Metrorexul cred ca era in greva atunci. Și-am luat-o cu tramvaiul frumos până la Unirii. Și abia mergea, a mai făcut și accident pe linie. Am coborât și-am luat un troleibuz. În timpul ăsta îmi dădeam mesaj cu persoana cu care trebuia să mă văd, cu scuzele de rigoare.

Dar voi? cât așteptați pe cineva care întârzie/ cât vă lăsați așteptați?

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Păzea că stropeşte!

Păzea că e încărcată. Adică mi-am luat frunzele şi inima-n dinţi şi m-am apucat a 15şpea mia oară să fac...

Completati-va biblioteca cu cartile de la Corint

De mai bine de 20 de ani, Editura Corint ofera cititorilor carti din diverse domenii si de diversi autori. Pe...

Rafturi metalice reconditionate pentru magazia universala

Cine locuieste intr-o casa mare si desfasoara activitati intense in curte are nevoie de o magazie mare unde sa depoziteze...

Close