Cât mai durează rahatul ăsta cu jihadiștii?

Tot citesc știri despre jihadiști. Isis, talibani, gaia să-i ia. Unele articole sunt făcute în genul “temeți-vă, că vă aruncă ăștia-n aer familia“. Adevărat sau nu, cert este că și-n România avem destui descreierați creduli. Și dacă, Doamne ferește, se gândește vreunul că-i dă Allah vreo 70j de virgine de regulat, dementul e-n stare să se detoneze în oră de vârf într-o zonă aglomerată. Și ncum la noi toată lumea stă liniștită “că n-au nimic teroriștii cu România“, când va sări-n aer la ora 9 dimineața culoarul Unirii 1 – Unirii 2, să nu vă mai mirați.
Asta pentru că tot ne lăsăm atât violați de americani. Le luăm apărarea la orice rahat îl fac ăia. Și Putin (sosia lui, de fapt) a declarat că țările care-și fac scut antirachetă vor fi primele vizate de bombele cu CCCP pe ele…

Și din câte văd eu, se dorește să existe acest stat Isis, să existe Jihad, răpiri (regizate) în Irak (nu băi, n-am uitat) și decapitări publice. Se vrea să trăim în teamă. De ce, nu știu.
isis-army-700x430
Teoria conspirației spune că se vrea uciderea a câteva miliarde de oameni, deoarece suntem deja prea mulți. Și, zice-se, nu avem destule resurse să-i susținem pe toți. Ba chiar citisem undeva zilele trecută că toate resursele alocate pe anul ăsta s-au terminat. Și acu am hali și-am arde benzina de pe anul viitor.

Păi atunci, de ce nu trecem noi la energia ECO? Pentru că nu se vrea. Zeci de firme petroliere ar da faliment, iar firmele alea susțin țări întregi. Milioane de hectare pot si arate și pot produce o grămadă de hrană. Grâu, porumb, ce vreți voi. Însă nu se pune mâna. Guvernele nu vor să încurajeze asta. Vor ca oamenii să-și consume banii pe produse pline de chimicale, devenind dependenți de ele.

Am dreptate aici, da? Ei bine, același lucru îl spune și Isis. Parcă-parcă au dreptate, America e un rahat care ne manipulează. Și uite-așa, dacă-ți promit 70 de virgine pe lumea ailaltă, ești în stare să te arunci în aer. A, care e diferența între ăștia și kamikaze japonezi din al Doilea Război mondial? Ce, ăia nu tăiau capetele prizonierilor? Ba bine că nu!

Nu le iau apărareea descreieraților ăstora, însă nu pricep de ce nu se pune capăt șaradei ăsteia. Lumea poate fi un loc magnific, unde să fie de toate pentru toți. Însă, nu se vrea asta. Nu că nu vrea Iohannis sau Ponta. Nu că nu vrea Omaba, șeful lor direct. ci că nu vor alții. Ăia din umbră, care conduc lumea. Ăia ar trebui decapitați. Partea nasoală e că nu știi care-s ăia. Poate fi chiar colegul tău de birou. Sau un simplu om care-și cumpără un covrig de la colț.

Iar cei care credeau că ăștia de la Isis sau alți jihadiști sunt o mână de țărani proști, luați d-aici.

Mă pot declara mult mai învățat decât mulți dintre voi cu armele, însă nu țin așa degetul de-a lungul armei niciodată. Asta înseamnă că toți au fost școliți militărește.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.