Câteva filme de urmărit

Am văzut zilele acestea câteva filme pe care le-am considerat a fi bune într-atât îmcât să vi le recomand și vouă.
1) The colony – Terra este acoperită de gheați și doar câțiva oameni au supraviețuit. Aceștia trăiesc în așa numitele colonii, în buncăre subterane. Doar că unul din buncăre emite un semnal SOS apoi se lasă o liniște mormântală. Cei din colonia apropiată formează o echipă pentru a descoperi ce s-a întâmplat acolo, însă când ajung la cealaltă colonie, nimic nu era ca și cum ar fi trebuit să fie… Încă de la intrare sunt însoțiți de o dâră de sânge a cuiva care voia să iasă, dar a fost tras înapoi în lumea subpământeană…

2) Seven psychopaths. un film bun, prost, genial, plictisitor. Prima jumătate este înțesată de acâiune și răsturnări spectaculoase de situați, în timp ce-a doua devine un fel de supă reîncălzită, sleită și care, pentru unii, poate fi mai greu de digerat. Finalul ne lasă cu gura căscată, nevenindu-ne să credem cum naibii de s-a putut ajunge la așa ceva. Cum de unul dintre acești psihopați chiar poate fi atât de prost? Un film pe care trebuie să-l vedeți atunci când sunteți calmi.

3) Bone tomahawk. În Vestul sălbatic, doi criminali atacă un camping și ucid câțiva oameni, pentru a-i jefui. Însă nu apucă se se bucure pea mult de bruma de pradă căpătată, căci se văd forțați să fugă de la locul faptei de niște zgomote de tropăit de cai. Însă, cu cât se depărtează de cavalerie, sau ce-o fi fost, cu atât intră într-un cimitir alcătuit din oase, ar unor indieni. Și imediat aceștia sunt atacați de… ceva. Unul este ucis pe loc, iar al doilea, apare într-un orășel prăfuit de câțiva locuitori, după vreo 11 zile, speriat, nemâncat și foarte slăbit. E arestat de șeriful local, iar noaptea, în toiul unor fluierături nepământene, un băiat de grajd este ucis, iar doi locuitori ai orașului, împreună cu cel arestat sunt răpiți fără urmă. În spate, ca urme, rămân niște săgeți. Când un indian dintr-un trib prieten cu “fețele palide” observă acele săgeți este atât de înspăîmântat încât refuză să se apropie de acel loc, zicând că ăia nu-s oameni, ci ceva mult, mult mai oribil decât orice bestia îți poți imagina.
Filmul este bun, lung, se putea tăia cam jumătate de oră din el, pentru a nu se instala plictiseala, însă se merită urmărit cap-coadă. Pe mine m-a ținut într-o continuă stare de încordare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.