Cauți un model anterior de iPhone cu trăsăturile unuia mai nou? Vezi aici telefoane iPhone 14

Știai deja că e mai rentabil să-ți cumperi un model mai vechi de iPhone deoarece modelele mai noi nu diferă foarte mult ca trăsături? Vezi aici telefoane iPhone 14, la YZZY, produse foarte bune, cu o serie de caracteristici care te vor încânta pur și simplu.

Merită să dai banii pe un iPhone 14 second hand dacă dorești telefon modern cu sistem de operare iOS

Îl vei putea folosi timp de 24 de luni fără probleme, exact ca în cazul unui telefon nou, care oricum obosește după vreo doi ani de zile. Dacă ai prieteni sau colegi care au un iPhone 15, atunci vei observa și îți vor spune chiar ei că nu există mari diferențe la beneficiile pe care le oferă.

Ce trăsături cool are smartphone-ul lansat prin 2022?

  • Capacități diverse de stocare
  • Format compact
  • Culori variate
  • Rezoluție mare
  • Capacitate optimă a bateriei
  • Sistem de operare iOS 16
  • Procesor Apple A15 Bionic

Eu zic să profiți de prețul bun al produselor de la YZZY – magazin online cu vânzare și cumpărare de dispozitive inteligente second hand. De ce îți fac această sugestie? Hai să vezi în continuare!

Banii nu te scot afară din casă, dar îți dorești neapărat un alt smartphone? Ție ți s-a pus pata pe iPhone de data asta? Alege un model smart de la YZZY. Vei da bani mai puțini decât dacă ai comanda un model absolut nou de iPhone 14. Adică în loc să dai vreo 4000 de lei pe un dispozitiv nou, poți scoate din portofel sau de pe card în jur de 3000 de lei. Oferta din momentul de față e incredibil de bună!

Vezi aici telefoane iPhone 14 la YZZY și alege o ofertă care se potrivește mai bine bugetului, dar și dorințelor tale de moment. Când cauți un model anterior de iPhone cu trăsăturile unuia mai nou, mizează pe telefonul inteligent de la Apple, lansat în 2022.

YZZY poate deveni noua ta sursă de tehnologie. Vezi aici telefoanele iPhone 14 din ofertă!

Smartphone-ul de la Apple lansat prin 2022 poate fi regăsit încă ușor și în ziua de azi. Cei care îl aleg pentru uzul zilnic vor fi surprinși să descopere un dispozitiv echipat cu trăsături dintre cele mai cool și moderne. E vorba de camere foto grozave, o calitate foarte bună a display-ului, dar și o baterie rezistentă. Utilizatorii de iPhone 14 spun cu mâna pe inimă că modelul de la Apple este formidabil pentru fotografii de calitate. Se știe deja că dispozitivele de la acest brand fac diferența privitor la fotografie, spre deosebire de cele de la Samsung, de exemplu.

De asemenea, dispozitivul mai este apreciat și datorită ecranului luminos și colorat, dar și a performanței sale bune în general. Vrei să economisești ceva bănuți pentru a testa apele cu un model de iPhone? Ia în considerare și varianta iPhone 14 de la YZZY!

Aceste dispozitive îmbină stilul și performanța, oferind o mulțime de caracteristici de lucru, o capacitate mare de stocare, camere de top și o baterie performantă. Ia zi, alături de preț, nu ți se pare o ofertă de nerefuzat?

Contact:

contact @ yzzy.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.