Cauti un telefon iPhone 12 Pro? La Yzzy ai parte de pret bun si calitate garantata!

Aparent in ziua de azi daca nu detii un telefon mobil, lumea tinde sa te priveasca cu alti ochi. Sau daca ai unul, dar nu este unul modern cu un ecran tactil, plin de aplicatii care mai de care, tot asa esti privit. Majoritatea celor care folosesc un telefon antic sunt persoanele in varsta care nu prea stiu cum sta treaba cu tehnologia sau care buton trebuie apasat pentru a raspunde apelurilor primite. Dar mai sunt si persoane tinere carora telefonul modern nu le merge momentan si au facut aceasta tranzitie pana cand reusesc sa-si cumpere unul nou.

Daca faci parte din a doua categorie trebuie sa afli de un start-up sucevean, pe numele sau Yzzy. Acesta detine la activ o gama complexa de device-uri, printre care se gasesc si acele telefoane iphone 12 pro. Aceasta gama este cunoscuta pentru faptul ca mereu vine cu ceva nou si pentru ca a revolutionat piata telefoanelor mobile pe deplin.

De ce sunt atat populare telefoanele din gama Apple, te intrebi

Pentru ca au un design atractiv si pentru ca functionalitatea lor este pe placul utilizatorilor. Sunt multi cei care au ramas fideli brandului si au continuat sa faca upgrade de fiecare data cand un nou model a fost lansat. Sistemul de operare iOS este unul care reuseste sa impresioneze de fiecare data si sa faca in asa fel incat utilizatorii sa se bucure de aplicatii care ruleaza intr-un mod optim.

Daca nu ai mai folosit pana acum un telefon Apple, acum poate ar fi cazul sa incerci ceva nou. Prin intermediul Yzzy iti poti cumpara un iPhone modern, functional pe care sa il folosesti ori de care ori ai nevoie. Fotografii, redarea in fundal a muzicii in timp ce tu scrii mesaje, GPS, un smartphone este considerat a fi un mini asistent in aceste timpuri cand tehnologia domina.

Telefoanele cumparate de la Yzzy vin cu o garantie de 12 luni, ceea ce inseamna ca vei avea posibilitatea sa apelezi la echipa specializata ori de cate ori vei intampina o problema cu telefonul.

Vinde-ti telefonul si cumpara-l pe cel nou, toate acestea prin intermediul platformei Yzzy

Daca ai un telefon de care vrei sa scapi, dar vrei ca acesta sa fie vandut in mod sigur, atunci tot la Yzzy poti apela. Platforma te ajuta sa vinzi sigur si rapid telefonul de care nu mai ai nevoie si sa-l cumperi imediat pe celalalt. Vei primi banii pentru acesta in cont, intr-un termen scurt, timp in care tu deja iti poti selecta preferatul.

Chiar daca telefoanele de la Yzzy sunt catalogate ca fiind second hand, majoritatea persoanelor care cumpara nu isi dau seama de acest aspect, ele fiind considerate ca fiind noi. Unele persoane nu isi permit financiar sa-si cumpere un telefon nou din magazine, de aici si dorinta Yzzy de a dota fiecare persoana cu un telefon smart, dar cumparat cu un pret mic.

Vezi mai multe pe site-ul oficial yzzy.ro!

Contact:

0761 053 053

contact@yzzy.ro

Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.