Ce mi-am mai cumpărat

Mi-am” cumpărat e impropriu spus, deoarece cam tot ce cumpăr este pentru casă. Sau o justific oarecum ca fiind pentru casă. De exemplu, nevăstuica îmi spunea că. mai ales pe timp de iarnă, e nevoie de un uscator rufe. Și i-am dat dreptate, îmi aduc aminte când, copil fiind, punea maică-mea iarna rufele la uscat. Și le lua a doua zi, bocnă. Nu aveam balcon închis pe vremea aia, iar iarna, la sub 0 grade rufele erau exact ca-n clipul de mai jos.

Inițial nu am vrut uscător, cum am stat 40 de ani fără el, stăteam și de acum înainte. Dar după ce mi-a explicat a mea că EA ARE NEVOIE și că o să mă bucur și eu, l-am luat. Nu prea avem loc de el, l-am parcat deocamdată pe hol, dar când scoți hainele uscate și calde din el, mai ales că pe calorifer ținem berea la rece, nu vă pot descrie sentimentul de împlinire.

Vorbeam zilele trecute cu Răzvan și-l întrebam dacă simte nevoia a unei a doua bormașini, una fiind pentru găurit, alta pentru înșurubat. El a declarat sus și tare că nu. Eu, pe de altă parte, m-am lovit de problema asta de multe ori. Mai ales de când m-am apucat de DIY și trebăluiesc prin casă la fel de fel. Și cu ocazia asta, am pus mâna pe o bormasina Steinhaus 1300 RPM la 100 lei.

Apoi, tot pentru casă, aspirator cu spalare. Vreau să spăl mochetele și tapițeria. Atât de la mașini cât și de la canapele. Să vedem cât de bun este, au și câteva recenzii negative. Dar la toate aparatele zic oamenii că furtunele sunt de o calitate slabă. Revin cu detalii.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.