Ce-mi voi lua de Crăciun?

Mai avem câteva zile și va sosi ziua Crăciunului din 2022. Ce-mi voi lua? Pentru mine personal, trei chestii. Pentru nevăstuică două, iar pentru casă… mai multe. Cel mai important fiind un nou cuptor cu microunde, cel vechi defectându-se după vreo 20 de ani.

Și acum le voi lua pe rând. Adriana a dorit un parfum anume, însă nu l-am găsit la Infinite Love. Așa că i-am luat alte două:
Chance by Chanel
Libre – Yives Saint Laurent

Iar pentru mine… mașinuță, baionetă și HDD. Serios, după cum urmează:
Baioneta  și cutit de care lumea zice că e foarte ascuțită și e mai mare plăcerea s-o ții în mână. Nu știu ce să zic, mi-ar plăcea să țin altceva în mână, de dimensiuni mari… niște țâțe!

A venit comanda… Ce să zic, la prima vedere nu-mi prea place. Adică mânerul și teaca zici că-s făcute din Lego. Este, într-adevăr, foarte ascuțită, încât îmi pot rade părul de pe picior. Doar că arațî de zici că-i de jucărie.

– Machetă Dacia 1300. Roșie, că e mai frumoasă. În locul fostei Dacii, poate o și vopsesc în verde-primăvara. Încă aștept să vină, cică încearcă o retrimitere. Whatever the fuck that means…

HDD 3 tera. Asta deoarece nu prea mai am loc pe HDD-uri. Din 7 tera mai am liberi 400 de giga. Extrem de puțin. Și ăia împrăstiați pe fie-unde.

În rest nu duc lipsă de nimic material, ba chiar am prea multe. desigur, VREM diferse căcături, dar oare, AVEM NEVOIE de ele? În majoritatea covârșitoare a cazurilor, nu avem.

Avem nevoie de sănătate și înțelegere. Apoi vor veni pe rând toate cele bune: pacea, fericirea…

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.