Cel mai bun film văzut anul ăsta este…

…pentru că automobile. Ăsta e cel mai bun film văzut până acum pe anul în curs. Franciza Fast and Furious a ajuns la vârsta la care oricine își poate scoate buletin în mod legal. Am avut șansa de-a vedea Fast and Furious 7 în avanpremiră. Sincer, mă așteptam ca acțiunea să fie mult mai intensă decât în trailer. Însă, nu mă așteptam la atâta acțiune pe minut.
Puține filme (evident, nu atât de reușite) m-au putut țin încorda peste o oră și jumătate. Aș aminti aici Pacific Rim și Transformers.
Însă, în timp ce filmele de mai sus se voiau a fi DOAR SF-uri, Fast and Furious 7 a arătat realitatea pe care o pot trăi unii.
filmul nu a fost lipsit de faze trase de păr într-un mod barbar, cum nici în Terminator n-am văzut, însă per total cred că a mulțumit majoritatea spectatorilor. Dacă s-ar fi scos câteva secvențe demne de Knight Rider (cel cu David Hasselhoff), consider că firul filmului putea fi înghițit cu ușurință de toată lumea, indiferent dacă era sau nu fan al seriei.
Personal am avut câteva curiozități;
– Să văd unde Paul Walker a fost generat de calculator
– Lupta dintre Toretto (neînvins în cele 5 filme din serie – partea a treia n-o pun la socoteală, acesta apărând câteva secunde) și Jason Statham, un tip care ne-a obișnuit cu rolurile de băiat bun, invincibil și neînfricat, un fel de Greuceanu.
js

Câteva secvențe cu Paul Walker le-am observat a fi animație computerizată (în afară de evidentul trucaj cu autobuzul și prăpastia – una din secvențele exagerate peste măsură).

Între Toretto și Statham, lupta a fost care pe care. De la ciocniri cu mașini, la urmăriri în pădure, gloanțe și luptă corp la corp. Nu vă voi spune cine-a câștiga în final lupta directă dintre cei doi, deoarece va trebui să vedeți singuri, de vineri, când filmul va apărea în cinematografele din toată țara, mulțumită Ro Image 2000.

Iar cei care voiau să afle cum s-a terminat filmul, având în vedere că s-ar putea să fie (oare?!?) ultimul din serie, le pot spune că a fost un moment de-a dreptul sublim. Nu, nu am cuvinte să exprim bucuria creată în jurul acestui subiect. Un final în care toată sala a aplaudat. Un film pe care NU TREBUIE SĂ-L RATAȚI!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
La Kaufland nu merg cardurile CEC Bank!

Dacă aveți drum azi sau mâine la Kaufland Electroaparataj, să nu doriți să plătiți cu un card CEC Bank. Nu...

Câți români sunt la “Românii au talent”?

Mă uitam aseară la românii au talent, unul din cele două emisiuni pe care le urmăresc la ProTV (pe lângă...

O SUPARARE,NE OMOARA INCET DIN INTERIOR!

„Iubește-te pe tine însuți, în primul rând”-Mihail Labkovsky   Fiica cea mică se întoarce acasă și îi spune tatălui ei:...

Close