Cerere in casatorie toamna? Iata cele mai bune idei de locatii!

Fiind un anotimp de tranzitie, toamna poate fi perioada perfecta pentru a curta si a cere mana partenerei de viata, dar si pentru a realiza pregatiri de nunta. In primele doua luni de toamna, nu este nici prea frig, nici prea cald, iar totul, de la cafea si prajituri, are arome de scortisoara sau dovleac! De fapt, poate niciun alt sezon nu este mai romantic decat toamna!

Locatii perfecte pentru o cerere in casatorie memorabila:

  • Un parc cu lac si podet peste, eventual cu barcute pe care le puteti inchiria, poate constitui un loc destul de incantator, demn de un moment important precum cererea in casatorie. Surpriza poate veni pe neasteptate, cand admirati apusul tomnatic si scoateti din ascunzatoare – buzunarul de la hanorac sau pulover, un inel de logodna Vega cu rubin si diamante sau ornat cu alte nestemate: ametist, safir, smarald… Daca nu aveti un lac in parcul pe unde preferati sa va plimbati de obicei, puteti foarte bine alege ca reper un monument impozant in fata caruia sa puneti celebra intrebare: “Vrei sa te mariti cu mine?
  • o excursie in afara orasului, in natura
  • in mijlocul unui peisaj dintr-o zona rurala: vie, livada… O astfel de locatie poate fi foarte romantic, perfecta pentru un cuplu care iubeste natura.
  • in Gradina Botanica din oras. Ce poate fi mai frumos decat o cerere in casatorie inconjurati de specii de flori specifice toamnei sau exotice?!

Acestea sunt doar cateva idei legate de cele mai interesante locatii pentru a transforma o cerere in casatorie intr-un moment unic, de neuitat.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.