Concurs de Moș Crăciun!

Anul ăsta, pe 21 decembrie, Spanacul împlinește doi anișori. Cu ocazia serbării zilei de naștere, precum și cu ocazia Crăciunului, pornesc un concurs meseriaș. Este o combinație între Concursul cu Banner și concursul cu newsletter.
În prezent sunt înscriși 55 inși la newsletterul de pe blog și 96 de inși la diferite articole. Vreau să fac 100 la sfârșitul concursului.
Un Mp4 player verde (ca Spanacul, evident), împreună cu o pereche de căști Beats by Dr. Dre, roșii. Are meniul în limba română, microfon (poate înregistra voce) și este ușor de utilizat.
Concursul constă în înscrierea unui articol. Articolul poate să fie proaspăt scris, sau vechi. Un articol care credeți voi că va fi bine primit de public. Cine primește cele mai multe voturi pentru articol, primește marele premiu. Mp4 player de 8 GB, împreună cu Beats by Dr. Dre. Rog articolele să fie ceva frumos, nu poezioare șchioape…
IMAG3341
Premiul doi va primi acest ceas, cu diagonala de 4,5 cm, grosime de 8 mm și curea din latex. Vine însoțit de-o cutie roșie de plastic și de pernuță, așadar poate fi oferit drept cadou cuiva drag.
ceas-2-2 ceas-2
ceas-3 Premiul trei va primi această brățară cu mini ceas electronic, culoarea gri închis. Cineva a zis că-i brățară energetică, cu ioni și nu mai știu ce. Eu habar n-am. Pentru mine e ceas/ brățară de latex. Și nevastă-mea are unul identic. Și e mai vioaie de când îl poartă. Deci o fi pe bune. Eu îl dau ca ceas, nu ca Red Bull…

În plus, PRIMII 10 bloggeri înscriși în concurs, vor primi banner pe Spanac.eu pe prima pagină, de pe data de 24 decembrie până pe 31 decembrie a.c.

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să urmați câțiva pași.
a) Să urmăriți activitățile mele pe facebook (pentru a fi la curent cu următoarele concursuri cu premii atractive).
b) Să dați like paginii Spanac.eu.
c) Să vă înscrieți la newsletter (în sidebar dreapta este căsuță de înregistrare).
d) Evident, să lăsați comentariu aici la articol cu linkul către articolul vostru.
e) Să puneți link în articol către concurs.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 24 decembrie. Fac tot posibilul ca cele trei premii să ajungă la câștigători până la sfârșitul anului..

SUCCES!

Loading ... Loading ...

Comments

comments

43 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.