Creeaza-ti propriul sistem multisplit de aer conditionat cu unitati Hitachi!

Atunci cand ne intereseaza sa climatizam o singura incapere din locuinta sau un spatiu mai restrans, este mult mai simplu sa facem o alegere in ceea ce priveste aparatul de aer conditionat potrivit. In general, veti opta pentru un monosplit – caseta de tavan, split de perete, consola etc. In schimb, daca se impune climatizarea unei intregi cladiri noi sau vechi – locuinta rezidentiala, spatiu de birouri sau pentru activitati comerciale, aveti o mai mare responsabilitate. Aici putem interveni noi, cei din echipa Aquarys, oferindu-va recomandari utile si servicii de montaj impecabile.

In continuare, va prezentam cum puteti crea un sistem de climatizare multisplit pentru a furniza necesarul de frig, respectiv caldura necesar suprafetei interioare dorite. In primul rand, va trebui sa decideti ce tip de unitati interne sunt mai potrivite. Noua gama Hitachi de unitati interne multisplit include modele de aparate AC dotate cu tehnologii de ultima generatie. Optand pentru o solutie ac cu Inverter, veti beneficia de un consum redus energetic, precum si de o mai buna functionalitate pe termen indelungat. Functiile din dotare, cum este de pilda Auto-diagnoza si Restart, permit afisarea rapida a erorilor, asigurand reluarea operarii in cazul unei pene de curent. Fara nicio indoiala, inverterele asigura o eficienta net superioara aparatelor care functioneaza pe principiul pornire-oprire (on-off).

Atunci cand alegeti unitatea externa multisplit, trebuie sa va ganditi serios cate unitati interne urmeaza sa racordati: una, doua sau mai multe? Totul depinde de necesitatile dumneavoastra de climatizare. Intrand in contact cu un reprezentant Aquarys, puteti configura proiectul si realiza o investitie buna. Va recomandam unitatile multisplit provenind de la producatorul japonez Hitachi, intrucat acestea sunt prevazute cu echipamente avansate tehnologic si au o lunga durabilitate. Fie ca veti opta pentru un split de perete si o consola ca unitati interne, fie pentru un duct si o coloana, va veti bucura negresit de eficienta energetica A++/A+, temperaturi agreabile si un mediu curat, lipsit de alergeni si alte particule daunatoare sanatatii.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.