Cum devii un fotograf mai bun cu FotoFancy?

Mi-am dorit demult un aparat foto profesionist. Asta de când am văzut că au apărut camere la telefoane. Credeam că un gadget de tipul smartphonului poate suplini cu brio locul unui aparat foto profesionist. Însă m-am înșelat amarnic.
Observ și acum, degeaba am camera foto de 13 mpx, când pozele ies șterse, fără culoare, fără viață…

După ce m-am mai interesat, am aflat că cele mai bune camere foto (cele profesionale), cum au cei care fac poze superbe cu animale în sălbăticie, de exemplu, sunt DSLR-uri – Digital single-lens reflex camera.

windy-lion_26405_600x450

Adică o singură lentilă combinată cu un senzor optic, nu cu un film foto, ca la cele vechi. Acum foarte puțini mai folosesc aparatele foto cu film, din ce în ce mai mulți profesioniști trecânt pe cele digitale, pline de tehnologie. De aceea sunt mai scumpe.
De exempolu, știați că Eurofighter Typhoon ca avion, nici n-ar trebui să zboare? Toată treaba este făcută de calculatorul de bord și programe de milioane de dolari.

Așadar, după ce-am aflat că pentru a deveni un bun fotograf am nevoie de un DSLR de start, am început să caut unele mai ieftine. Ideea e că la aparatele mai vechi nu știi care este numărul de cadre tras. Acest număr de cadre înseamnă viața unui aparat de fotografiat profi sau semi-profi.
Majoritatea sunt garantate până la 100.000-120.000 de fotografii. Însă când iei un aparat la mâna a doua, nu știi care este acel număr. Poți să-l iei, să faci 1000 de poze doar cât să te prinzi în mare ce și cum, apoi să nu-ți mai funcționeze, schimbarea lentilei fiind exact cât ar costa unul nou.

De aceea, în cadrul acestui concurs, am șansa de-a câștiga un aparat foto profesionist, Nikon D3200, de la PhotoFancy.

Hai să vă spun ce-am găsit la ei, având în vedere că de la o vreme, m-a lăsat și placa video, deci dacă vreau să folosesc Photoshopul va trebui să aștept minute bune pentru a realiza o chestie simplă, placa video onboard fiind extrem de slabă.

Aici îmi pot modifica online pozele, folosind funcția MagicName. culmea, aplicația știe și de diacritice. Dovada o aveți mai jos!
pf_1408921174
De azi, doar pentru funcția asta, site-ul a intrat la mine în bookmarks. Unde se știe, nu intră oricine!
Hai să vedem ce alte lucuri mai găsim…

Imprimare tricouri la un preț de bate concurența! Doar 25 lei pentru un format A3 (28,5 cm x 48 cm)
Personalizare huse smartphone la doar 43 de lei!?

Wow, asta chiar m-a dat pe spate. Am terminat cu căutările pe ebay după huse pe gustul meu. Acum îmi pot crea singur husa, fără a folosi metoda săracului (poza color sub carcasă transparentă).

Alte lucruri frumoase sunt personalizări de căni, ceasuri de perete și altele. Însă pe mine mă interesează tricouri, husă de telefon și șepci. Văd că pe site nu au nimic scris în acest sens, însă cred că dacă lumea va cere, vor face și din acelea.

Serios, acest site chiar îmi place la nebunie! Mi-au dat acum cu ce să mă joc. Și eu care mă chinuiam 10 minute să fac o poză în photoshop, acum o fac în 1 minut la ei pe site! Și mult mai profi decât ceea ce cream eu!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.