De câte ori are nevoie un cuplu de un fotograf?

De câte ori în viaţă are nevoie un cuplu de un fotograf? Sigur, măcar o dată, cu prilejul unirii oficiale a  destinelor celor doi, la nuntă. Apoi, cu ocazia botezului unui copil. Dar există şi alte ocazii în care ar trebui să ceară ajutorul unor fotografi profesionişti, ca logodna sau organizarea petrecerii care marchează un anumit număr de ani de la căsătorie şi orice alt eveniment ar surveni în viaţa cuplului. Atunci, cei doi ar trebui să colaboreze cu nişte fotografi profesionişti.

Sigur, vărul Gigel sau unchiul Costel au cele mai bune intenţii şi pot face ei câteva poze la nuntă, eventual, cu telefonul mobil. Dar, de obicei, un cuplu are pretenţii mai ridicate şi e normal să fie aşa. O nuntă sau un botez, măcar teoretic, se fac numai o dată în viaţă şi membrii cuplului vor să aibă amintiri frumoase despre evenimentul respectiv, iar cel mai bun memorator este albumul cu fotografii făcute cu acel prilej.

La sfârşit, când toate s-au terminat, rochia şi buchetul miresei, dar şi alte multe amănunte, de care cu greu şi-ar putea aminti cineva, se regăsesc în albumul de fotografii, care vor spune oricând povestea evenimentului respectiv. Fiecare dintre fotografii poartă pecetea unicităţii, iar albumul stă mărturie că întregul eveniment a fost unic.

Adina şi Andrei sunt doi tineri din Sibiu pasionaţi de fotografie, care lucrează în acest domeniu din anul 2008. Sigur, îşi fac meserie pretutindeni în ţară şi nu numai. N-au un număr fix de fotografii în care să surprindă un întreg eveniment. Ei realizează atâtea instantanee câte cred că sunt necesare, dar niciun client n-a primit mai puţin de 1000 de poze, dacă a fost vorba de o nuntă.

Sigur, toate fotografiile sunt corectate în stilul Jadoris caracteristic. Asta presupune corecţii de luminozitate, contrast şi culori. Şi fiindcă cei doi doresc ca fotografiile lor să arate impecabil, acestea vor fi retuşate suplimentar. Termenul de predare a fotografiilor este între 30 şi 60 de zile de la eveniment, fiindcă fiecare dintre poze necesită o muncă migăloasă.

Fotografiile dintr-un album sunt alese conform unor criterii foarte clare pentru Adina şi Andrei. Iniţial se face un design al albumului în stilul lor caracteristic. După terminarea lui, clientul va primi în format digital paginile albumului pentru a le analiza şi a face eventualele schimbări pe care le crede de cuviinţă. Abia după încuviinţarea clientului, fotografiile vor fi trimise la printat. Bineînţeles, cu ocazia unei întâlniri, un client poate vedea fotografiile unui eveniment similar.

Unii clienţi doresc să afle cât timp se fotografiază evenimentul. De exemplu, la o nuntă, cei doi fotografi surprind instantanee de la începutul evenimentului (make-up, pregătiri), până la sfârşit (servirea tortului). Dacă un client doreşte ca Jadoris să aibă şi filmare de la Jadoris, Adina şi Andrei îi pun în legătură cu videogarafi cu care au mai lucrat şi au fost şi ei, şi clienţii foarte mulţumiţi.

Desigur, există mai multe pachete de preţ din care clienţii pot alege şi le vor primi, la cerere, pe email, în funcţie de exenimentul preconizat. De remarcat faptul că Jadoris înseamnă Adina şi Andrei, deci ambii vor lucra în echipă la orice eveniment. Un mire a întrebat dacă în ziua nunţii va fi o şedinţă foto. Bineînţeles că va fi, acea zi fiind singurul prilej în care mirii pot fi surprinşi împreună, numai ei doi. Pentru aceasta se recomandă alocarea a măcar două ore în unul, două locuri.

Trebuie făcută rezervare din timp pentru cei doi de la Jadoris. Se completează un contract şi se va achita un avans, iar data evenimentului va fi în acel moment rezervată. Contractul se poate semna şi online. Găsiţi amănunte pe jadoris.com.
cuplu

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.