De ce curele cu produse naturiste trebuie să facă parte din rutina noastră

Zilnic organismul nostru este bombardat din toate direcțiile de factori invizibili ochilor noștri, dar care îl afectează în mod negativ, pe termen lung. Factorii de mediu, poluarea constantă a mașinilor, fabricilor și deșeurilor nu se află, din păcate, sub controlul nostru, fiindcă acestea nu vor fi eradicate prea curând. Însă, există anumite aspecte ale vieții noastre pe care le putem controla sau cât de cât adapta, astfel încât să fim la un nivel optim de sănătate.

Desigur, nu este cazul să exagerăm și să ne ducem dieta și stilul de viață la limita absurdului. Mai stăm și citim etichetele, uneori punând unele produse înapoi pe raft, alteori în coș, fiindcă este destul de dificil să trăiești doar pe baza de produse sănătoase și bio, mai ales dacă luăm în considerare și salariile din România. Echilibrul ne îndeamnă la a nu ne tăia din pofte, fiindcă în porții mici nu ne afectează. Iar dacă ne dorim un boost adus sănătății, imunității și bunăstării noastre, atunci produsele naturiste de la Revital Saenciuc sunt soluția unui lifestyle echilibrat.

În ce stadiu se află metabolismul tău?

Fiecare dintre noi are un metabolism diferit, unii au arderi mai rapide, norocoșii putând să mănânce ce-și doresc, cât doresc, oricând doresc. Alții au metabolism mai leneș, iar la simpla privire către un Big Mac s-au îngrășat 2 kg. Iar dacă mai ești și gurmand, deja când auzi de termenul “dietă” dai bir cu fugiții. Există totuși ceva ce te poate ajuta să scazi în greutate și să îți menții nivelul glicemiei și al colesterolului în limite optime și anume capsulele Metabolism Echilibrat de la Revital Saenciuc.

Aceste capsule favorizează scăderea colesterolului rău, reglează digestia și funcțiile metabolice, ajutându-te să scazi în greutate. Extractul de fruct de cactus ajută la detoxifiere, îmbunătățește circulația sanguină reducând tensiunea arterială, este un bun antiinflamator și antibacterian, contribuie la fortificarea sistemului imunitar, reduce balonarea, ajută la întărirea sistemului osos și previne creșterea de celule grase.

Printre proprietățile chitosanului se află drenarea și detoxifierea limfei, elimină efectele toxice ale fumatului, consumului de alcool, pesticidelor și metalelor grele, menține nivelul optim al trigliceridelor, al HDL și LDL. Totodată, sunt îmbunătățite aspecte precum sindromul de colon iritabil, ulcerele gastrice și duodenale și este stimulat tranzitul intestinal.

Extractul din semințe de in ajută la o digestie mai bună, combate constipația, stresul și oboseala și ajută chiar și în cazul insomniilor. Toate aceste beneficii și multe altele se regăsesc într-un singur flacon, în capsule create cu drag de natură, prin formule originale marca Revital Saenciuc. Descoperă-le accesând site-ul oficial www.revitalsaenciuc.ro.

Contact: 0722 310 877

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.