De ce Retargeting?

Hai să vedem împreună ce anume este Retargeting și cu ne ne poate ajuta.

În primul rând, este o idee nouă în România, dar care a avut rezultate excelente în alte țări. Și când vorbim de rezultate, din punctul de vedere al comerciantului, vorbim de mai multe produse vândute, deci mai mulți bani. Pentru că, sinceri să fim, aproape totul se învârte în jurul banilor.
Știți de povestea (reală!) a lui Michael Jordan? Fusese diagnosticat cu SIDA (nu doar virusul HIV, ci SIDA) în anii 90. După vreo 7 ani de luptat cu boala, s-a vindecat complet. Așadar, banii vorbesc, după cum bine declara chiar el într-un interviu.
Așadar, hai să vedem cu putem câștiga mai mulți bani, cu ajutorul Retargeting.

Am făcut și eu o cerere de preț. Am pus 100 de abonați la newsletter și 9000 de vizite. Mi-au răspuns în 3 minute la mail. suma de plată, lunar, pentru serviciile lor ar fi de 100 de euro. Sumă pe care o pot cere înapoi după o lună de probe, fără să fiu întrebat “De ce?“, ceea ce mi se pare foarte OK.

ret
Dar ce este Retargeting?
Retargeting este un serviciu destinat magazinelor (și nu numai) online, prin inter­mediul căruia aceştia îşi pot îmbunătăţi vânzările prin personalizarea ofertelor pentru clienţi şi monitorizarea activităţii lor în magazinul online.

Adică, decât să mă apuc eu să trimit un spam de 100 de mailuri (deja spamez Facebookul în draci), mai bine mă las pe mâna unor profesioniști, care vor face treaba în locul meu. Și când spun “treaba“, nu mă refer la spam. Ăla îl fac eu, profesioniștii vor face un newsletter frumos. Genul ăla de newsletter pe care-l primești de la magazinele online, care te fac să-ți cheltui banii de întreținere sau scos de măsele (Doamne, încă n-am scos-o), pe diverse produse.
Ăla este genul de reclamă care vinde. Așa ceva va face să am în plus cel puțin 100 de inși în prima lună. Și eu vorbesc doar de site-ul meu, care este ca și inexistent pe piața din România. Gândiți-vă la aceste newslettere proifi aplicate unui magazin on-line.
Care magazin a crescut treptat, de la o garsonieră la un sediu imens, cu un depozit generos, tixit de produse și zeci de mii de comenzi pe zi.
Așadar, dacă eu voi câștiga la acest concurs, premiul îl voi folosi pentru a-mi promova site-ul în mod profesionist, fără a mai fi acuzat de spam.
Voi ce părere aveți? V-ar putea ajuta Retargeting în drumul anevoios către succes al blogului personal?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cea mai mare portocală din lume!

Ați văzut cea mai mare portocală din lume? Conform Cărții recordurilor, cea mai mare portocală din lume avea în circumferință...

E-ring îți prezintă 5 sfaturi pentru a alege un inel de logodnă cu diamant

Nu a trecut prea mult timp de când alegerea unui inel de logodnă presupunea câteva întrebări simple. Ce formă să...

Ați dat buzna la Domo, flăcăi?

Conform Ziarului Financiar, Domo își închide TOATE magazinele fizice, urmând a rămâne doar cu cel on-line. Chiar pe magazinul on-line...

Close