DE-A JOACA CU….,,ZILELE”!

Iata ce mi-a mai fost dat  sa aflu! Astazi, la Matineul  Protv-ului, intre obisnuitele stiri, s-a anuntat ca, astazi, joi, 14 Septembie ac, este… Ziua nationala (?!) a femeilor cu… toc! La asa veste (noutate) ce poti sa mai spui!? Doar ca, ori nu pricep eu cam ce se petrece in jurul meu (nostru), ori ca stirea-i fie banala, fie neinsemnata, dar sigur, tare curioasa si cam exagerata (prin profil si, mai ales, generic).

Afland-o totusi, nu poti sa nu te-ntrebi, logic si firesc: Pe cand insa si ziua, tot nationala (sau mai stii?! poate zonala sau chiar internationala!) a… barbatului cu… coc (ca sa rimeze cu cea de astazi!) sau cu mustata, cu… chelie sau cu palarie?! Pai, nu-i asa? Nu-i chiar de rasul lumii?! In fond, ce si-au zis, probabil, organizatorii sau initiatorii acestei nastrusnice ,,zile”: Daca tot avem ,,ziua copilului” ,,ziua portilor deschise” ,,ziua femeii”,,ziua muncii “etc. precum si jde’ zile ale sutelor de localitati, de ce n-am avea si ,,ZIUA FEMEILOR CU TOC”?!

Bine, bine, veti zice, dar de ce nationala si nu… mondiala?! Sau de ce tocmai cu TOC si nu cu… breton, cu palarie sau cu umbrela?! Raspunsul nu pot sa mi-l (vi-l) dau si nici sa va sugerez macar de unde si de la cine-l puteti afla! E greu, f greu de aflat, dar si de conceput (crezut) asa ceva! Ca sa merg, in continuare, pe sirul destainuirilor, va mai pot spune ca, auzind (afland) stirea din gura prezentatorului amintitei emisiunii tv, pentru moment, am crezut ca-i o gluma de 1 Aprile, ziua pacalelilor (apropo de… mania ,,zilelor”!), dar uitandu-ma la calendar, mi-am  revenit si mi-am zis ca-n generic: e o joaca (daca poate fi asa?!) cu ,,zilele”!

Dar aceasta ,,joaca”, se vede treaba, a continuat! Mai ales ca, dupa anuntul ,,bomba”,cum li se tot spune, au urmat invitatiile adresate posesoarelor cu toc, la o nu stiu care  si unde intalnire, la o ora pe care, oripilat fiind, n-am mai retinut-o! Promit insa ca la proxima ,,zi” si intalnire, atunci cand, sigur, cred, ca va veni si ,,ziua”barbatului (care sa stiti ca totusi exista si ea, dar inca nu-i …nationala!), dar a barbatului cu mustata, precis o sa retin toate amanuntele! Cand si cum o sa fie si ,,minunea” (joaca) aceasta, iarasi nu stiu, deci nu va pot spune.Dar precis, o sa va anunt. Mai ales, daca va fi si internationala!

Hope you like to get viral on social media and also how to get real soundcloud followers

Marc Ciubotaru

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.