Despre bloggerii mei!

Aici Spanacul îşi va vărsa călimara de cerneală simpatică pentru a discuta niţel în câteva cuvinţele despre toţi bloggerii lui.
Adică de blogrollul ăla nou…
De la primul până la ultimul, toţi vor fi trecuţi în revistă, cu rele, cu bune.
Aşadar, purcedem?

Gamerul Brutal. Ăsta d-aici e un gam3r adevărat, dar asta v-a spus-o şi numele blogului său. Însă nu spune şi că e un flăcău de nădejde pe care te poţi baza la nevoie. Păcat că nu prea mai are timp de online aşa cum îmi doream…

Mortu. Mortu ăsta nu ştiu cum de reuşeşte, dar de fiecare dată îmi provoacă foame. Haleţte numa de KFC de mă face să bălesc. Cum face un mor să bage atât în el? Câteodată ascultă muzică bună, altă dată… Vedeţi la el, are liste întregi omul, e meticulos.

Rozy Bumbushka . Fătuca asta e plină de viaţă. Reuşeşte să ne facă pe toţi să zâmbim, în fiecare zi. E nevastă de Gamer brutal şi din păcate nu mai are aşa mult timp de online. Să-i ţinem pumnii la licenţă!

Un neuron. Jidanu’ ăsta e băiat bun. Atât de bun, încât îţi dă cîmaşa de pe el. Auzi mo, izmenele alea nu ţi-au rămas mici, că mă ia curentul în perimetru noaptea… Plus că mă îmbată la fiecare întrevedere…

Vienela. Aici avem o doamnă care ştie cum să iubească viaţa. Cu suişuri, cu coborâşuri. Şi reuşeşte de fiecare dată să iasă cu fruntea sus din orice întâmplare neprevăzută îi apare în cale. Felicitări, toţi ar trebui să-ţi urmăm sfaturile!

Cris-Mary. Cristina organizează fel de fel de concursuri la care particip cu drag. Şi în plus e mare amatoare de fotografie! Citiţi-o că veţi învăţa lucruri noi şi folositoare răsfoindu-i colţişorul de internet!

Drd. Emil Calinescu. Studentul minun e chiar student, am aflat-o zilele trecute. Doctor dar student, iar. Nu ştiu cum de nu se satură de atâta carte? Abia aştept să-l cunosc personal la întâlnirea de sâmbătă!

Blogatu. Craiovean de-al meu. Face tot ce-i stă în putinţă să ajute bloggerii. Şi p-ăia noi şi p-ăia vechi. Plus că la reviewurile lui despre bloguri, nu există zi în care să nu râzi ca un apucat. E bine, zic eu!

Aniela Deby. Anzeluţa. Când fata asta nu mă face să bălesc de pofte şi foame îşi povesteşte întâmplările zilnice. Care sunt nenică întâmplări, nu glumă. Are o viaşă plină şi ştie cum să-şi petreacă bine timpul. Felicitări pentru noua casă!

Loopoolica. Loopoolică, omul cu C…oaie. Ăsta când nu le zice vârtos ălora cu politica maii lor, face tot felul de invenţii şi de treburi gospădăreşti. Niciodată n-are timp liber, într-una e prins în fel de fel de activităţi. Mă, tu dormi?

Zerocratu. Zerocraţie ştie cum să-şi petreacă timpul. Când nu-şi bibileşte maşina, face securi, topoare. Se pregăteşte oare de luptă? Acu zice că nu mai are timp. Clar omul sapă vreun bunker în grăpdină şi se dă lovit pe blog că vai timpul ăsta cum fuge. Mă, vrem poze!

Bun, cu asta se încheie prima parte din acest serial cu 3 episoade. Nu plângeţi, toţi apăreţi. La ştirile de pe Spanac TV!

Va urma!

Majoritatea dintre ei stiu despre sanatate si despre mancare sanatoasa.

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Câteva citate atât de adevărate…

Vă las mai jos câteva citate absolut superbe. Veți vedea că sunt de mare adevăr și realitate. Pe Pământ nu...

Samsung. Best phones, WORST PR!

ENGLISH VERSION - SORRY FOR MY SLAPPY ENGLISH! Everybody knows that Samsung is no. 1 phone manufacturer after Nokia's crash....

Traian Norris

Azis cineva că dacă Traian Băsescu scapă bazma curată şi de data asta, îl va detrona pe Chuck Norris din...

Close