DESPRE VIATA,TIMP SI GANDIRE POZITIVA!..

.

Sunt doar trei concepte pe care orice traitor al acestei planete nu poate sa le ignore.Cititi-le si recititi-le ori de câte ori va ve-ti simtiti sufocati de gânduri negative. Timpul o să va răspundă la toate întrebările.Daca încercati să faceti asta în locul lui(adica,a timpului), deveniti și mai confuzi și mai dezamăgit.Apatici.

* Viața este si asa destul de complicată absolut pentru toată lumea.Chiar și oameni foarte de succes și faimoși au aceleași probleme ca fiecare dintre noi,anonimii.Amintiți-vă de fiecare data ca toți suferim în egală măsură. Singura diferență este: cineva se plânge constant și suferă, în timp ce altcineva își ascunde durerea.

*Dar doar pentru că viața este durere nu înseamnă că nu poate fi si frumoasă în același timp. Chiar și când problemele și necazurile îți cad ca zăpada pe cap, poți fi totuși … fericit. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să schimbati perspectiva. Aruncati o privire diferită asupra a ceea ce ți s-a întâmplat.Va fi mult mai ușor să trăiti dacă acceptați adevărul comun, pe care, din anumite motive, toți îl uită: „În viață nu există succes și fericire fără căderi!”

* Toți ne dezamăgim în oameni.Când cel mai bun prieten trădează sau, fără explicații, iubitul și iubita te părăsește. În astfel de momente, inima se rupe de durere. Se pare că nu o sa mai aveti încredere în nimeni, in nimic bun în viață.Încearcati să vedeti ce s-a întâmplat din cealaltă parte. Fiti convinsi că oamenii care va dezamăgesc nu sunt decât lecții utile. Ei se întâlnesc pe calea vieții noastre cu scopul exclusiv de a ajuta să înțelegem ceva despre noi înșine și despre viață în general.Cele mai dramatice schimbări din viața noastră apar după ce trăim dezamăgiri severe. Ele devin un impuls pentru creșterea noastră și ajută la luarea deciziilor corecte.

* Nu trebuie să va schimbati trecutul.Adevărul dur al vieții: trecutul va rămâne pentru totdeauna așa cum a fost. Dar acest lucru nu înseamnă deloc că nu va puteți schimba viitorul! De ce trecutul ar trebui să ne predomine ani de zile, determinându-ne acțiunile de astăzi?Faptul că v-ati prăbușit sau eșuat nu înseamnă că va fi întotdeauna așa și nici un alt mod. Noi înșine alegem scenariul nostru de viață. Prin urmare, pouteți schimba viața în orice moment – trebuie doar să existe o dorință.Asadar,lasati trecutul în trecut și începeti să lucrati la viitorul dv. cu încrederea că totul va funcționa conform asteptarilor.

* Cel mai rău lucru pe care îl putem face pentru noi înșine este să ne concentrăm pe presupuneri și speculații.Acesta este un fel de „joc al minții” atunci când începem să ne gândim de ce cineva nu a spus salut sau nu a răspuns la mesaj sau nu ne-au promovat pentru un motiv.În loc să efectuati această activitate inutilă, învațati să trăiti astăzi și să va bucurati de fiecare moment din ea. Nu analizati, ci doar trăiti.

* Chiar și când vi se pare că totul este atât de rău, fiti recunoscători,oricât de straniu sună. Începeti ziua cu mulțumiri.Pentru faptul că v-ati trezit, spre deosebire de mii de oameni de pe planetă pentru care soarele nu va mai răsări niciodată. Pentru că sunteti sănătosi și puteți merge cu propriile picioare. Pentru faptul că cei dragi și prietenii dv. sunt în viață și bine. Da, doar pentru viață! Până la urmă, este frumoasă!Cel mai simplu și eficient mod de a scăpa de gândurile negative este de a mulțumi soarta pentru toate acele lucruri pe care le aveți. Și făceti-o în fiecare zi!

* „Toate odată” – se întâmplă doar în basme și telenovele ieftine. Unele lucruri necesită timp. Multe dintre ele luni lungi și chiar ani.Faptul că nu ați reușit în aceeași secundă nu înseamnă că nu veți reuși niciodată. Răbdare și numai răbdare. Aceasta este formula fundamentală pentru succes și o abordare înțeleaptă a vieții.Merită să înțelegeți că tot ceea ce aveți în minte, spre ce tindeti și visati, se va realiza cu siguranță. Totul are timpul său.

* Dacă nu ar fi noaptea, atunci nu am putea niciodată să admirăm stelele pe cer,nu?Zilele întunecate și înfricoșătoare se petrec în viața tuturor. Probleme la locul de muncă, despărțire de cei dragi, trădare … Puteți enumera la nesfârșit.Dar toate aceste teste ne fac doar mai puternici. Uneori trebuie să treceti prin durere și disperare pentru a descoperi în dv ceea ce este ascuns adânc. Ceea ce ne va face o versiune mai bună a noastră.Prin urmare, nu vă temeți de noapte. Până la urmă, după ea, trebuie să vină zorile…

* Oamenii cu care petrecem timpul ne influențează mult mai mult decât ne putem imagina.Dacă va înconjoară oameni pozitivi, atunci ei va vor inspira și pur și simplu nu mai este loc sau timp pentru gânduri negative. Doar oamenii negativi – sunt dăunători și distructivi. Criticile față de toată lumea și de toate – va fură fericirea. Picătură cu picătură.Prin urmare, există un singur sfat: fugiți de ei!

* Ca să ai o viață fericită, o singură dorință nu este suficientă.Schimbați-va modul de a gândi și de a percepe lucrurile. Gândurile negative sunt ca buruienile. Vor crește la nesfârșit până când le „scoți” pe toate până la ultimul.

Prin urmare, gânditi-va,actionati si traiti întotdeauna pozitiv. Alungati,cum aminteam ceva mai sus, negativul și tot ceea ce va trage înapoi, va vor împiedica să creșteti și să va dezvoltați.Gânditi-va mereu la bine.Atunci,precis va veni!…

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Hawaii 5-0

Am spus în nenumărate rânduri că mă simt foarte atras de Hawaii. Ba chiar urmăream serialul din anii 60 cu...

Modelul face diferenţa!

În ziua de astăzi lucrurile evoluează foarte repede, tehnologia a ajuns la un nivel înalt şi acum ne permitem să...

ORA FIXA LA CARE NE UITAM: INTERPRETARI DIVERSE!…

  Inca din copilarie, de fiecare data când ne uitam la ceas si indica o ora fixa,mai spuneam cate odata,ca...

Close