DESTAINURI CUTREMURATOARE!….

Va mai amintiti de mult mediatizatul caz,,Elodia”!Unii dintre eventualii cititori ai acestor randuri ,poate ca nici nu l-au stiut vreodata.Asa ca,pentru acestia dar si pentru cunoscatorii …cazului mult prea mediatizat atunci,in urma cu multiosi ani,va ofer in cele ce urmeaza cateva noi si recente destainuiri,relatate succint,pentru ,,Cancan”,de ziaristul Luis Lazarius.

Cum crede Luis L. ca a omorât-o Cristian Cioaca pe Elodia?Dumnealui are o proprie teorie în legatura cu felul în care fostul politist Cristian Cioaca si-a omorât fosta sotie . Jurnalistul de investigatii a declarat în urma cu 5 ani ca nu este de acord cu varianta transarii avocatei din Brasov, dar ca dl. C.Cioaca este autorul crimei fara doar si poate. Lazarus a început propria investigatie pornind de la stabilirea orei exacte a mortii.
„A curs sânge. El s-a panicat!Elodia nu a fost transata, ci s-a lovit la cap de o gresie. “Gazetarul declarase prin 2014 ,în emisiunea Wowbiz de la Kanal D ,ca ora uciderii Elodiei, 00:30, stabilita de procurori, nu era cea corecta pentru ca la ora aia, din sursele sale, Cioaca vorbea la telefon cu amanta. Fostul realizator de emisiuni de la OTV a spus ca varianta uciderii cu un cutit nu explica sub nicio forma cantitatea uriasa de sânge care a curs din avocata.

Acesta sustine ca, mai mult ca sigur, Cioaca a lovit-o o singura data pe fosta lui nevasta, iar aceasta a cazut si s-a lovit puternic la cap, astfel încât a murit pe loc. El mai spune ca intentia politistului nu era nici pe departe sa o omoare, dar s-a panicat foarte tare si, în loc sa sune la 112, acesta a preferat sa se descotoroseasca de cadavru cu orice pret!El s-a panicat. A stat si s-a gândit ce are de facut. Putea sa sune la 112 ,la politie sau orisiunde si… sa recunoasca. Dar ce a facut ?,, A bagat-o în geanta si cu o frânghie a scos-o pe geam în fata blocului. Acolo era un spatiu verde, plantat cu aloe. Sub fereastra de pe laterala,aceasta planta era rupta. Nimic din toata gradinita nu era atinsa asolut de loc ,decât de acea planta”, a declarat dl. Lazarus ,in urma cu cinci ani de zile.
O fi sau nu asa,eu nu pot sa stiu.Variante si presupuneri au fost multe si diverse.Stiu doar ca in prezent,dupa ispasirea,partiala,a pedepsei cu inchisoarea,dl.Cristian Cioaca, …,,eroul principal”al cazului,este eliberat.Din pacate insa,asta o stim cu totii  din stirile ,,bomba”ale multor televiziuni sau agentii de presa,ca asemenea intamplari(unele si mai si!)sunt acum la ordinea zilei!Nu trece o zi,daramite o saptamana,ca sa n-auzi ca x si-a injnghiat …iubita(cum tot li se spune),y -a omorat soacra,z si w -au facut un adevarat masacru etc etc.C-asa-i in libertate si-n democratie,prost intelese!.

..

P.S.-Tot din sursele amintite am mai aflat ca,,În prima zi de aplicare a Legii privind recursul compensatoriu au fost eliberați 529 de deținuți, iar alți 3.349 de deținuți au dobândit dreptul de a primi eliberare condiționată. Dintr-o statistică emisă de Administrația Națională a Penitenciarelor rezultă că pe porțile închisorilor au ieșit mai ales condamnați pentru furt calificat, tâlhărie, viol și omor. Potrivit datelor ANP, nu ar fi părăsit închisoarea, în prima zi de aplicare a legii, niciun condamnat pentru fapte de corupție.” Nu este însă exclus ca persoane condamnate pentru fapte de corupție să se găsească pe lista celor care vor părăsi în viitorul apropiat penitenciarele, ca urmare a calificării pentru eliberare condiționată….

Marc Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.