DIN NOU AU IEȘIT ROMÂNII ÎN STRADĂ!

Ieri, Duminică au avut loc în aproape întreagă țară, ample manifestații împotriva modificării legilor justiției și a actualei politici prestate de PSD și aliații săi, în dorința, nu odată afișată, de a subordona justiția fenomenului politic. Sub sloganul “Nu vrem să fim o națiune de hoți!”, la București, la Iași și Timișoara, dar și-n Constanța, la Tg. Mureș și-n Galați, ca de altfel și-n multe alte orașe din întreaga țară, mii de cetățeni, tineri și vârstnici, oameni de diverse etnii și categorii sociale au protestat pașnic, dar energic și revoltator, împotriva Guvernului și partidului aflate la putere, a dorinței lor de anihilare a puterii judecătorești și de încălcare a unor norme democratice.

Nicicând în anii care s-au scurs de la așa zisă Revoluție și până-n prezent, nu a existat vreun partid care să meargă, cu atâta încăpățînare, împotriva tuturor organismelor justiției. Iată însă că a făcut-o alianța PSD-ALDE! Drept urmare, glasurile și scandările miilor de români din țară dar și din diaspora, rostite la unison, au spus din nou, aseară, tare și răspicat, dar pașnic și civilizat, un Nu hotărât hoției și corupției, batjocoririi legilor justiției și a statului de drept.

Dacă, eventual, proiectul acestor legi de modificare a legilor justiției va fi adoptat în Parlament, ar fi o mare pierdere, un adevărat dezastru pentru România și cetățenii ei! Conștienți de acest pericol dar și satuli de multe, multe alte abuzuri cât și neajunsuri, manifestanții au mărșăluit ore întregi prin urbele de domiciliu, atragandu-și simpatia și admirația celorlalți concetățeni care, în mare parte, li s-au alăturat. Imaginile, provenite din presă, sunt edificatoare în ce privește amploarea manifestațiilor de protest ale majorității românilor profund nemulțumiți de haosul și degringolada în care ne aflam!

Yes people are on streets so uk twitter followers buy some uk retweets buy.

Marc Ciubotaru

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.