A DISPARUT CHIAR ORICE DECENTA?!….

Departe de mine gandul sau intentia de a mi se pune pata, cum se spune prin popor, pe mult prea galagioasa emisiune de divertisment ,”Vocea Romaniei“, dar vizionand, intamplator, pe cea de vineri 17 Nov a.c., nu pot ramane totusi nepasator vis a vis de unele scene jenante, iesite din comun! Ba chiar revoltatoare!

Intr-una dintre acestea, de fapt cea mai tare, “eroul” principal a fost, din nou, dl. antrenor Chirila! Dumnealui a catadicsit de aceasta data sa-si arate “muschii” sai, expunandu-se, tolanit lejer, pe fotoliul antrenorului, in vazul spectatorilor din platou cat si a milioanelor (cum zic ei, cei de la Pro tv) de eventuali telespectatori, despuiat intr-un sumar maieu!?

Mai lipsea doar slipul, ca totul sa fie-n ordine! Probabil, daca nimic nu se va schimba, o sa se intample data viitoare! Zau, sincer va spun, pur si simplu, m-am crucit! Si, pe buna dreptate, m-am tot intrebat: oare chiar e adevarat!

Sau,mai stii, oi fi eu prea inhibat, depasit de timp, mult prea retrograd ?! Eu spun ca nu! Nu pentru ca, impotriva acestei “mode“, inca mai cred ca decenta si bunul simt, rusinea, n-au disparut de tot din societatea noastra romaneasca! Inca mai exista, sper, macar ceva urme de norme etico-morale, de buna cuviinta si respect inter-uman. Societatea romaneasca nu-i formata, cum s-ar crede, numai din… dezinhibati, ci si din oameni educati, normali si cu credinta-n Dumnezeu!

Si atunci, din nou ma (si va) intreb: de ce se permit asemenea exemple ce frizeaza nu numai ridicolul, dar si chiar adevarata natura umana?! Ce exemple oferim tinerilor in plina formare fizica dar si comportamentala, ce modele le oferim?! Pe dl. Chirila, cvazi dezbracat?! Oare, in atari situatii, CNA-ul n-are chiar nimic de spus si de taxat!? Nu de alta, dar daca vom continua asa, cu o astfel de …moda, o sa ne trezim maine, poimame, intr-o buna zi, cu alti “dl. Chirila” la nudul gol dati… in spectacol! La propriu mai ales,dar si la figurat! Si daca se poate, la ora de maxima audienta si cu cel mai ridicat rating! Apropo de …formula Pro.tv! Acum, dupa ce tot m-am (v-am) intrebat, mie nu-mi mai ramane decat sa va spun, imitandu-l intrucatva pe dl. Bartos: O zi buna,v-am pupat!

This is what i feel: spotify plays from real people that share your thoughts to increase telegram members now

Marc Ciubotaru

 

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.