Dorești să-ți perfecționezi zâmbetul? Apelează la implant dentar, realizat cu tehnologie avansată

Știați că implanturile dentare datează încă din Antichitate? Bineînțeles, nu se regăseau în forma de acum și nu erau nicidecum lipsite de dureri. Pe atunci, se foloseau scoicile și pietrele sculptate pe post de implanturi.

Între timp, s-au găsit soluții pentru dinții lipsă, care să nu îți cauzeze dureri și să fie realizate în cel mai scurt timp. De ce să alegi un implant dentar realizat cu tehnologie avansata? Pentru confortul pe care-l asigură după operație, pentru o precizie mult mai bună, pentru rezultate estetice de invidiat etc.

Cum ajută tehnologia în cazul implanturilor dentare?

În primul rând, ajută la o precizie mult mai bună. Tehnologia permite să fie creat un model digital exact al maxilarului celui care necesită un implant. Poate identifica locul potrivit implantului dentar și evită zonele critice.

În al doilea rând, tehnicile rezultate prin folosirea tehnologiei, ajută ca tesutul tău să nu fie afectat în urma unei astfel de proceduri și te scutește de posibilele dureri de după operație.

De asemenea, materialele de înaltă calitate susțin o durabilitate crescută a implantului dentar. Ele reduc riscul de respingere. Ce înseamnă o respingere în cazul unui implant dentar? Corpul poate să nu accepte acest corp străin și să se producă infecții, însă la Dental Premier nu trebuie să îți faci griji în legătură cu acest lucru. Ei folosesc implanturi de foarte bună calitate, care ajută la integrarea perfectă în corpul tău. Nu au existat cazuri la ei, în care implantul să fie respins.

Cu ce ies în evidență cei de la Dental Premier?

În primul rând, folosesc o tehnologie avansată, precum imagistică 3D și planificare digitală. Acest tip de tehnologie, pe care ei o folosesc, le permite să aibă o precizie foarte mare în plasarea implantului.

Dispun de o echipă de medici experimentați. Când ai nevoie de orice procedură medicală, la ce te gândești prima dată? Că vrei să dai peste o medic care știe ce face și care te poate însănătoși, nu care să-ți facă mai multe probleme.

Foarte important, implanturile lor sunt furnizate de diferite companii: Bredent, Megagen, Inno. Acestea ar fi câteva din companiile cu care ei colaborează. De ce contează acest lucru? Spre exemplu, implanturile de la Bredent ies în evidență, prin faptul că se pot plia pe mai multe cazuri clinice, de la unele simple până la cele mai complicate. Cele de la Inno, se evidențiază prin faptul că se integrează rapid în structura osului. Știați că în urma căderii dinților, poate fi afectat și osul? Poate duce la pierderea osoasă, iar acest lucru va fi foarte vizibil, întrucât maxilarul tău va prinde o altă formă, deloc estetică.

Despre unele lucruri, nu se vorbește, precum pierderea osoasă ce este cauzată de lipsa dinților. Este adevărat că frica de dentiști este foarte răspândită, mai ales când vine de copii. Ei nici vor să audă de așa ceva. La Dental Premier puteți merge fără emoții. Tehnologia avansată folosită de ei nu o să cauzeze dureri.

Contact:

contact@dentalpremier.ro

+40758.237.879

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.