Era OK si la 60!

Ieri a fost zi de spectacol. Razvan Vasilescu a sustinut show-ul de stand-up numit “Era OK si la 60“, la sala Gloria (fostul Cinema Gloria). Era aproape de mine, iar “Capitanul Burcea” nu putea fi ratat.

Show-ul a fost frumos, comic, dar si trist. Obisnuit cu stand-up-ul plin de matarangi si alte organe de reproducere, unora li s-a parut a fi slabut. Mie nu. Sincer, ma asteptam la un show ceva mai incisiv, mai cu injuraturi, mai cu sclipici. Dar nu a fost sa fie. Nu-i nimic, sunt sigur ca urmatorul spectacol va fi mai pe placul meu. Trist deoarece actorul, ajuns la 64 de ani, a vorbit despre problemele pe care le intampinam odata cu inaintarea in varsta. Si cam jumatate din aceste probleme deja le resimtim si noi, cei inca in plaja de 30-40 de ani.

Spectacolul a strans mai multi oameni decat ma asteptam. Iar domnul Vasilescu a fost rechemat la “rampa” in 3 seturi de aplauze. Am apucat sa fac 2 poze asa, “pe sestache“, insa nu cred ca vor supara pe nimeni.

Cu ocazia asta declar ca acesta a fost primul show de stand-up integral la care am fost prezent (in afara de “Razi ca prostu’” unde am facut parte din public de vreo 2-3 ori.)

Cu ocazia asta am vazut si eu cum arata acum sala Gloria. Un loc frumos amenajat inauntru, insa mi se pare a fi doar de fatada. Parca e la fel ca inainte, doar ca a disparut proiectorul de filme (extrem de vechi de defect), precum si panza de cinema. Insa cred ca se poate pune la nevoie si u panza de cinema, unde sa se proiecteze si filme. Ar fi extraordinar sa revina “cinema Gloria“, pe langa sala de spectacole in care este acum transformata.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.