Fast and Furious 8

Am văzut azi Fast and Furious 8. Care s-a dovedit a fi mai bun decât credeam. Asta deoarece, după 7, odată cu moartea lui Paul Walker și dispariția personajului Brian, filmul nu va putea continua în același mod. Ei bine, m-am înșelat. Pelicula numărul 8 este atât de bine pusă în scenă, încât nici nu se observă dispariția lui Brian.
– Blasfemie, huooo, să-l ardem pe rug!

Așteptați să vedeți filmul, apoi dați cu pietre. Apropos, a avut un extraordinar debut la sfârșitul săptămânii trecute în cinematografele din SUA, cu încasări de 100,2 milioane de dolari. Adică a depășit Star Wars.

Viața nu putea fi mai frumoasă pentru Toretto, care o ducea bine-merci cu Letty, în Havana, Cuba. Mașini rapide, o cafeluță la cafenea, un cico, o bere cu băieții, living la vida moca. Asta până când îi apare în față o blonduță foarte sigură pe ea. Blonduța (Charlize Theron), într-un rol absolut superb, ca și cel din Monster, îi arată lui Toretto o poză pe telefon. Și acesta devine maleabil ca plastilina, acceptând să-i facă jocul acesteia.

Între timp, Hobbs (Dwayne Johnson) primește o nouă misiune. Aceea de-a recupera o armă periculoasă. Un EMP atât de puternic încât putea opri orice aparat electronic pe-o rază de câteva cvartale. Adică dacă ar detona acel puls electromagnetic la Universitate, eu aș sta acum și m-aș uita la monitorul stins.

Numai că, Torreto, sub influența blondei, reușește să fure EMP-ul. Toată echipa reușește să scape, în afară de Hobbs, care e prins și băgat la pârnaie. Unde se întâlnește cu vechiul inamic, Deckard (Jason Statham). Aceștia, fără să vrea, vor începe a lucra împreună, pentru a-l opri pe Toretto, care mai fură și o servită cu coduri nucleare de la ministrul rus al apărării.

Per total un film absolut superb, plin de acțiune. Au fost și câteva faze trase de păr, ca-n orice film de gen, însă per total povestea este foarte bine pusă în scenă. Și-mi place că franciza l-a introdus și pe Scott Eastwood în film, ca aghiotantul Domnului nimeni (Kurt Rusell).

Ce-a văzut Toretto pe telefonul hackeriței Cipher și care va fi deznodământul filmului, veți vedea de vineri, în cinematografele din țară. Filmul este adus în țară de RoImage, căruia îi mulțumesc pentru invitația oferită.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Poezii fara rima!

Citisem mai demult faptul ca exista si poezii fara rima. Zice-se rima alba. Parca parca-mi aduc aminte ca invatasem despre...

Ce nume aveau cei 12 apostoli ai lui Iisus?

Era mai demult o chestie cu "Pe apostolii lui Iisus îi chema Andrei, Ioan, Matei etc. Unde i-a găsit pe...

Jucați-vă cu primejdia!

Mugur Mihăiescu spunea într-un scheci de acum 20 de ani "Joacă-te cu primejdia, mânca-ți-aș". Mie mi-a rămas în minte asta,...

Close