Fii eficient și închiriază o mașină. Nu de oriunde, ci de la FMN Rent

În zilele noastre este destul de complicat și deranjant să mai depinzi de mijloacele de transport în comun. Avem atât de multe alte opțiuni, încât pare păcat să te limitezi la a aștepta să vină cine știe ce autobuz, microbuz. Programul acestora și ruta acestora îți pot încurca destul de mult planurile, mai ales când ești într-un concediu.

Rent a car a devenit o practică tot mai populară, mai cu seamă pentru că sunt atât de multe agenții de profil. Culmea, dar poate deveni ironic ceva împotriva ta atunci când ai prea multe opțiuni. Preferă să alegi la sigur, iar cu Fmnrent.ro ești în câștig.

Închiriază simplu și rapid

Să poți beneficia de serviciile de inchirieri de masini in aeroportul Otopeni de la FMN Rent este mai simplu decât crezi. Au un program flexibil și sunt disponibili non stop, așadar indiferent cu ce cursă ajungi în aeroport vei avea și pe cineva disponibil de la această agenție de rent a car. Poți închiria pe loc, dar știi cum e, este probabil să fii condiționat de modelele de mașini disponibile în acel moment. Dacă asta nu te deranjează, atunci poți face asta, dar dacă îți dorești să închiriezi în mod special un anumit tip de mașină, trebuie să planifici puțin mai din timp.

Portalul online al celor de la FMN Rent te ajută să găsești în timp util ce mașină ți se potrivește. Poți prelua o mașină din flota lor din București, Sibiu, Timișoara, Cluj, Craiova sau Brașov. Și o poți preda la finalizarea contractului de închiriere în unele din aceste locații menționate. Alegi intervalul dorit și filtrul activ din pagină îți selectează ce nu este încă închiriat.

Flota auto este una generoasă, așadar dacă ai un buget mai limitat poți încerca o mașină compactă, ideală intraurban, din clasa economy. În funcție și de destinația ta, de nevoile tale, poți solicita de aici implicit închirierea pe termen lung. Este însă de precizat asta de la bun început, în caz contrar nu îți garantează nimeni că mașina pe care ai ales-o prima dată va fi disponibilă când alegi să îți prelungești contractul rent a car.

Cu prețurile afișate online, pentru fiecare tip de mașină în parte, ai parte de maximă transparență. Știi de la început la ce costuri să te aștepți. Poți face rezervarea online și îți asiguri că la data dorită și în ziua dorită mașina aleasă te va aștepta, gata să fie preluată.

Contact:

+40742.923.150; Calea Bucureștilor 291, Otopeni

 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.