Filme de urmărit

Continui seria filmelor văzute în ultima vreme. Las aici o listă cu cele mai memorabile.

Fan
Un film indian interesant.
Povestea unui fan care semăna leit cu un actor/ cântăreț indian foarte la modă. Numai că una era un simplu fan, alta era ca acesta să-și facă un zeu din acel actor pe care-l idolariza. Un film în care tot timpul am ținut partea fanului, un tip clar cu probleme la mansardă, a cărui viață s-a învârtit în jurul starului care nu i-a acordat niciodată atenție, ci l-a tratat cu spatele. Unul dintre filmele indiene în care nu prea s-a cântat sau s-a dansat, după cum vedem în mai toate filmele de gen. Acțiune, bătăi, emoții, filmul a reușit să mulțumească o sală arhiplină. Este aduc în cinematografele din țară, mulțumită BML Movie Entertainment.
12987105_1005446956205778_2501507733418156865_n

Deadpool
Nu cunoșteam personajul din benzi desenate. Nu auzisem de Deadpool până să apară filmul, așa că nu știam exact la ce să mă aștept. Acțiune, comedie, toate puse frumos într-o peliculă de o oră și jumătate. Acținea a fost non-stop, poate prea mult pentru unii. Mie mi-a plăcut, însă am avut impresia că s-a terminat cam brusc. A lăsat loc de Deadpool 2, nu încape discuție. Au fost și câteva faze pe care nu le-am înțeles (SPOILER ALERT – când Colossus a fugit cu Vanessa și Angel Dust la subraț, înainte să cadă toată clădirea aia, povestea s-a terminat pentru Angel Dust. Nu o mai vedem, nu se știe ce s-a întâmplat cu ea.)
deadpool-2-boyfriend-pic

50 shades of Black
Comedie ușoară. Nici n-am stat degeaba, dar nici n-am râs cu lacrimi. O comedioară mult sub ce poate Marlon Wayans. Recomand urmărirea filmului după ce-ați vizionat în prealabil 50 shades of Grey, ca să înțelegeți acțiunea și parodia să aibă rost. Nu e genul de parodie ca-n filmele cu Leslie Nielsen, deci e de indicat să vizionați înainte filmul care este parodiat.
Filmul merge de-o plictiseală, ca și originalul. Nu pierzi nimic dacă nu le vezi, dar nici nu ești câștigat cu ceva dacă le ai în palmares. Însă ca să te amuzi pe moment, este numai bun. Finalul însă e static și deloc amuzant, parcă s-au prostit la sfârșit, când abia așteptai poanta de final.
black

Dope
O comedie frumușică despre un grup de adolescenți fascinați de anii 80-90. Adică aveau walkman-uri, haine din anii 80, tunsori specifice anilor și cunoștințele necesare, ca și cum ar fi trăit în vremea aceea. Însă, printr-un concurs de împrejurări nefericite, ei reușesc să fie datori unui mare lord al drogurilor. Așadar, au la dispoziție o săptămână să vândă câteva kilograme de “praf magic“, încât să-i dea ăluia banii. Un film care mi-a amintit frumusețea anilor 80-90, ani care m-au atras și pe mine și încă o fac.
dope

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.