“Frecușul” dintre Rusia și Turcia e creat la oha!

Am impresia că “tensiunile” dintre Rusia și Turcia sunt create așa, la mișto, tocmai pentru a ieși niște meme-uri drăguțele. Că tot în America e ziua recunoștinței (cum naiba de n-am văzut încă români să serbeze și rahatul ăsta, nu știu), hai s-o punem de-o “miuță” între rusia și turcia. Și uite ce meme mișto ne iese, râde facebookul, unii se mai aruncă de la etaj de frică iar toată lumea e mulțumită.
putin

Într-un interviu acordat SputnykTV, președintele Turciei, Erdogan Edrogan Tobogan cel Mare, a declarat:
– Vorbisem cu Putin și negrișorul ăla de la Washington de-o acțiune în Siria controlată de prietenii de joacă ai lui fi-miu. Pezevenchiul ăla mic a ușchit-o în Azore la plajă și ăia și-au luat-o în cap. Uite ce le-a trecut prin cap, să se ducă în Paris să se împrăștie p-acolo. Putin mi-a zis că trimite un avion să survoleze zona. Cică o relicvă din anii 60, un Sukhoi Su-24 de trebuia casat. Aia au trimis. Noi am dat cu praștia după el, așa, la oha. Allah se gândea c-o să se prăbușească găina de fier din văzduh?

La rândul lui, Obama a declarat că situația trebuie detensionată rapid. am înțeles că ar fi în tratative cu clintoln, poate s-o împrumute pe Monica Lewinski pentru câteva zile lui Putin, să-l detensioneze pe om, că nebunul doarme cu o grenadă sub pernă…

În continuare, Erdogan Edrogan Tobogan cel Mare nu știe ce să facă, exact ca-n gif-ul animat cu Travolta, care a devenit la modă de câteva zile:
travolta
– Să-mi fac stocuri de ulei Floriol sau de la Bunica? Ca să mă bage la cuptor Putin. I-o plăcea cu usturoi sau fără? Allah, atâtea decizii am de luat!

Acest material este un pamflet și va fi tratat ca atare!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.