Gadgetul preferat de la QuickMobile

Care ar fi, pentru mine, în acest an 2021, gadgetul preferat de la QuickMobile? În primul rând voi vorbi despre necesitatea acestuia. Merită să investești niște bani în ceva fără de care ai putea trăi bine-merci fără să plângi?

De la o vreme încoace, ne-am învățat să fim în ton cu moda în ceea ce privește electronicele. Vrem să avem ultima fiță de telefon mobil, facem credite ca să ni-l achiziționăm, iar peste încă un an vrem să-l schimbăm, cu noul model abia apărut. Iar prețul acestora este extrem de piperat, la banii aceia putând să-ți iei o mașină Euro 4, sau o mașină de spălat nouă plus mobilă de bucătărie. Și să-ți mai rămână și de-o masă la restaurant. 

Și nu ne mai mirăm când vedem copiii cu nasul în telefoane și în tablete, de la vârsta de un an. Ei văd acolo desene, râd, se amuză și încetează cu plânsul. Dar, partea mai puțin frumoasă este că devin dependenți. Zi de zi, sunt obișnuiți cu dreptunghiul acela luminos plin de imagini și culori. Exact cum eram eu atras de televizor, acum 25 de ani. Și exact cum sunt acum, atras de internet. Mare fiind, pot trăi și fără internet. Mai greu fără telefon, de fiecare dată când ies afară din casă fără telefon, mă simt pierdut, vulnerabil și gol.

Așadar, putem trăi fără un gadget? 
Da, dar foarte greu. Dacă ne-a cuprins microbul (ca pe 70% din populația planetei), fără “doza zilnică” suntem goi, aproape zombie.
Pentru mine, un gadget de care aș avea nevoie ar fi o tableta Samsung Galaxy Tab A7.

De ce această tabletă dintre multe altele și de ce aș avea nevoie de ea? În primul rând, raportul preț/ calitate. Este accesibilă ca preț, iar calitativ este tot ce ți-ai putea dori de la o tabletă. are 3 GB memorie RAM, cameră foto de 8 MPX și filmare FHD. Ecran mare de 10.4 inci, de ajuns pentru o tabletă. Fără a fi prea mare încât să incomodeze, acesta suplinind cu ușurință nevoia unul laptop în călătorii. 

Iar unul dintre cele mai bune puncte forte ale ei este conectivitatea GSM. Cu ajutorul unei cartele SIM, ai la tine și telefon și tabletă și laptop.  Mie mi-ar fi foarte folositoare deoarece aș conecta-o la mașină. A, folosi Waze-ul la fiecare călătorie, putând să răspund la telefon fără să am probleme, în timp ce conduc. Iar seara, când voi înnopta “sub cerul liber” mă voi putea uita un film înainte să mă bag în sacul de dormit. Și de fiecare dată. la orice călătorie, aș putea avea un bagaj mult mai ușor decât să mă car tot timpul după mine cu bătrânul laptop. Două kilograme jumătate el, plus mouse, plus încărcător, vreo 3 kilograme. În plus, e foarte voluminos, fiind destul de gros. Așadar, o tabletă ar fi perfectă.

Dar hai să vedem mai multe detalii despre tabletă, până acum vorbind doar la ce aș folosi-o eu. 

Ecranul IPS LCD are 10.4 inci, îndeajuns de mare pentru orice utilizator. Are 3 GB de RAM, și o memorie de 32 GB pentru poze, filme, muzică și documente. Sistemul de operare este Android 10 și bateria de 7040mAh. Adică de ajuns pentru a fi folosită intens și să te țină toată ziua. Camera foto frontală de 5 mpx este de ajuns pentru selfie-uri și streaming video (mai ales în această perioadă, când mulți lucrăm de acasă și avem ședințe zilnice).

Tableta beneficiază de încărcare rapidă de tip C, și de 4 boxe. Patru, ați citit bine. Așadar vom avea parte de un sunet clar și puternic pentru orice film sau melodie, cât și în apeluri.

Pentru voi care ar fi tableta care v-ar îndeplini dorințele?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.