Grupul de Facebook

Am deschis un grup de Facebook. Se numește Bloggeri de top
Nimic extraordinar în asta”, veți spune. Și vă voi demontra contrariul. Va fi ceva extraordinar. Cineva m-a întrebat dacă și ăsta e alt grup în care lumea își lasă linkurile și nu citește nimeni nimic.
Vreau să nu fie așa. Așa că prezint unele reguli.

Nu mă interesează ce blog aveți. Câți cititori pe zi. Ce sex aveți. Vreau doar să aveți peste 16 ani. Să vorbiți frumos. Se acceptă un cuvânt obsecen o dată pe lună. Doar unde e cazul. Puteți să discutați despre orice. Mai puțin satanisme. Dacă e ceva ce mă va deranja, voi spune pe parcurs, fără să supăr sau să jignesc pe nimeni.

Share-urile la diferite site-uri fantomă se vor șterge. Aici vorbim de e-viral.ro, frip.ro, blastingnews, stiripesurse, cyd.ro etc. Site-urile de teapa ăstora. De asemenea, nu accept poze sau filme cu decapitări, crime, sexualitate sau de cele de tip “dacă nu dai share si AMIN la poza asta nu ai suflet“. Dacă încă mai credeți în asemenea bazaconii, sunteți liberi să părăsiți incinta virtuală.

Pe acest grup vor prima postările pe care le consider a fi demne de citit. Așadar, dacă aveți vreun articol pe care îl considerați bun, puteți să-mi trimiteți un mesaj și voi vedea dacă merită să fie pus primul, înaintea celorlalte din grup, pentru câteva zile. Excepția cazul cînd voi avea un concurs sau un giveaway, unde acel post va fi prins primul.

De asemenea, voi adăuga în grup doar români, nu fel de fel de indivizi care și-au făcut cont de facebook de câteva zile și se împrietensc cu sute de oameni, aderând la mii de grupuri. Așadar, români cu fotografie. De preferat fotografia lor, nu o floare, un apus, o pisică (exceptând cazurile când pisica este a blogului, de exemplu Pisicescu.ro).

Consider că regulile sunt simple și ușor de respectat. Așadar, să înceapă articolele bune!
fb-top

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.