Hoțul și mâncarea pentru câini Food4Dogs

Citisem mai demult un caz din justiția americană, care m-a făcut să râd cu atâta poftă încât am crezut că-mi crapă burta.
Familia Smith (nume generic), formată din mamă, tată înalt, chel și cu ochelari, cu moacă tâmpă de Chevy Chase, precum și 3 copii gălăgioși și enervanți, pleacă în vacanță. Pentru două săptămâni. Nu ca noi, care prindem un weekend la munte credem c-am apucat pe Dumnezeu de un picior. Și-au luat ei la revedere de la vecini, au lăsat câinele la un unchi, s-au suit în dubiță și hop la aeroport.
Oamenii au plecat în Hawaii și s-au distrat. Însă povestea noastră se petrece în casa familiei Smith, mai precis în… garaj.

Un hoț a văzut că-i casa nelocuită de 2 zile și-a intrat în garaj, reușind să întredeschidă ușa atât cât să se strecoare înăuntru. Însă întâmplarea face că hoțul a rămas acolo captiv, ușa închizându-se după el. A încercat să intre în casă, însă ușa dinspre garaj și casă era ferecată bine. Ușa de la garaj nu se putea deschide din interior, decât din exterior.

A man chews on a dog bone. Putea s-o deschidă cu telecomanda. Însă degeaba a bâjbâit după telecomandă, căci n-a găsit-o. Tot degeaba a urlat el ți-a lovit cu furie ușa garajului, nimeni nu l-a auzit, iar ușa era solidă, nu o tâmpenie de tablă subțire.

Întâmplarea fericită, dacă putem spune așa a fost că a găsit o lanternă și niște baterii. De băut avea câteva baxuri de Pepsi, iar de mâncat… a mâncat de foame hrană pentru câini, de la Food4Dogs
Nevoile și le-a făcut în niște pungi de gunoi, iar hoțul nostru a stat acolo vreo 10 zile.

pepsiPână a venit familia Smith din vacanță, arsă de soare. Când au deschis ușa de la garaj, să dea-n apoplexie și alta nu. Un bărbat neras, speriat și murdar era în garajul lor, ferindu-se cu ochii de lumina soarelui. În garaj, totul prăpăd. Mâncare pentru câini peste tot, doze goale de Pepsi și-un miros insuportabil de wc public.

Abia se putea ține pe picioare, atât de slăbit era. Familia Smith a chemat poliția, l-a luat pe tip și l-a dus la spital. Însă individul i-a dat pe Smithi în judecată, pentru sechestrare de persoane. Și culmea culmilor, a câștigat procesul. Daune 100.000 de dolari, atât a primit. Asta deoarece el nu reușise să fure nimic, iar paguba a fost de câteva sute de dolari, cât a costat hrana pentru câini, bateriile consumate pentru lanternă și dozele de Pepsi.

Și din ce-am înțeles, gagiul și-a luat banii și s-a făcut nevăzut. Probabil șade și acum liniștit cu burta în soare în Aruba, insulele Fiji sau chiar în Hawaii.
Voi ce părere aveți? Cum a fost justiția în cazul ăsta? Ceva asemănător a fost și cu Becalii și hoții de Maybach!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Amintiri din comunism – cartoful, valuta forte!

Următorul episod din serialul "Amintitri din comunism" este despre cartof. Pe vremea aceea, mâncarea era cam pe sponci. La alimentara...

MEDICI DE FAMILIE SAU…MEDICI DE RETETE?!

  Daca avem in vedere starea  precara in care se afla intregul sistem medico- sanitar (vital pentru sanatatea noastra, a...

LASATI FOTBALUL PE TEREN, NU PRIN ….BIROURI!

Mai zilele trecute aminteam intr- un precedent articol , de numerosele ne ajunsuri intalnite ( si supotrtate) cam de multisoara...

Close