A ieșit poporu-n stradă!

Am auzit că s-au găsit iar “tinerii frumoși” să iasă în stradă. Urmare a incendiului de la Bamboo sau nu, aceștia sunt nemulțimiți de legea aministiei. Adică o lege dată de Dragnea (un penal cu acte în regulă), care îi salvează pe politicieni de închisoare, oferindu-le un fel de imunitate diplomatică.
– A furat miliarde? Nu-i nimic, îl băgăm ministru la finanțe, că le are gagiul cu numerele!
Se pară că România este printre singurele (dacă nu singura) țară din lume în care un cercetat penal deține o funcție importantă în stat. Recte, prim ministru.

Era de așteptat. Tinerii n-au ieșit la vot, ca nu cumva să iasă “ciuma roșie” la guvernare, însă după ce-s cărțile jucate se arată nemulțumiți. Zicala “după război mulți viteji se arată” se potrivește de minune.

Ca orice om normal, consider că legea amnistiei este o porcărie mare cât casa. Adică unul care fură “o pâine” e băgat ani grei la pușcărie și e judecat de unii care fură miliarde. Asemenea lege care protejează marii delapidatori fiscali nu are ce căuta într-un stat democratic.

Însă bomboana de pe colivă îi aparține lui Iohannis. Care a ieșit și el să facă o baie de mulțime, într-un miting ilegal, pentru care nu există (sau nu exista la momentul acela) un acord scris de la primar, adică madam Firea, membru PSD.

Personal, nu ies în stradă. Nu m-am dus la alegeri, așa că nu am de ce să mă plâng. Dacă mă duceam și eu și milioanele de cetățeni onești care ne plătim lunar dările la stat, poate situația politică era alta la ora actuală. Așa au ieșit la vot bătrănii, ușor-influențabilii și asistații sociali.

Pe de altă parte, “televiziunile” ca Romania TV, B1 TV și Antena 3 ar trebui interzise prin lege. OTV s-a închis. Aceste aberații mass-media de ce au dreptul de-a emite inepții? Am auzit că o modaratoare Romania TV anunța că “fiecărui tânăr ieșit la protest i s-a oferit 50-100 lei, iar fiecărui câine 30 lei“. Oare câtă minte trebuie să ai să crezi asemenea bazaconie? Baronul Munchausen se trage de păr că lui nu i-au venit asemenea idei.

Ce va fi pe viitor? Sincer nu știu. Însă nu văd prea curând o cale onorabilă de scăpare. Decât îngroșarea rândurilor de “dezaxați trădători de țară, care aleg să spele bătrâni la cur în Italia și să culeagă căpșuni în Spania decât să lucreze în Romnânia“.

Sursă foto: Digi24.ro

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.