Implantul de păr schimbă atitudinea – Dr. Felix Hair Implant te ajută

Podoaba capilară este una dintre cele mai importante aspecte și multe persoane pun mare accent pe cum arată aceasta. Unii sunt nemulțumiți atunci când părul nu se așează așa cum și-ar dori sau când buclele nu arată la fel ca pe coperta unei reviste. Totuși problemele adevărate apar la persoanele care suferă de alopecie. Aceasta este o afecțiune care duce la căderea părului.

Chelia este un aspect care scade semnificativ stima de sine și care schimbă complet aspectul fizic al persoanei în cauză. Această afecțiune este o problemă des întâlnită, care nu poate fi stopată cu niciun medicament. În aceste cazuri, singura soluție este transplantul de păr. Dr. Felix Hair Implant este clinica care te ajută să ai din nou părul cu care te mândreai odată.

Servicii și tehnici disponibile la clinică

În general, persoanele când se gândesc la procedura de transplant de par cred că rezultatele arată fake și pare că ar avea perucă. Nimic mai neadevărat! Această clinică este formată din medici ultraspecializați în domeniu, care activează chiar și în Occident. Tehnicile folosite sunt printre cele mai bune din Europa și sunt non-invazive.

Persoanele care beneficiază de un transplant de păr realizat de specialistii de la clinica Dr. Felix Hair Implant prin tehnica Q-FUE nu au sângerări sau cicatrici. Recuperarea este imediată și rezultatele sunt conform așteptărilor sau chiar mai mult. Fiecare fir de păr este transplantat cu atenție și poziționat în direcția firească de creștere, astfel încât să arate cât mai natural.

Serviciile disponibile la această clinică sunt atât de transplant de păr capilar, cât și de sprâncene sau barbă. Fiecare parte a corpului este importantă și fiecare persoană are anumite complexe. Pentru femeile care își doresc sprâncene bogate pe care le pot aranja așa cum își doresc un transplant de sprâncene este soluția care le poate reda încredere în sine.

Un transplant, un pas spre o viață mai liniștită

Acest tip de transplant realizat la clinica dr. Felix Hair Implant poate aduce o schimbare semnificativă atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât și al stimei de sine. Atunci când arăți bine te simți bine și asta se cunoaște de la prima vedere.

Dr. Felix restaurează atât părul cât și stima de sine și aduce o schimbare în viața clienților. O astfel de intervenție rezistă toată viața. Este un procedeu la care multe vedete apelau la medici din străinătate, dar odată cu această clinică, serviciile calitative din acest domeniu au apărut și la noi. Prețurile diferă în funcție de complexitate și de serviciu, dar știi că o singură intervenție este un pas spre o viață plină de încredere.

Pentru a vedea testimonialele clienților și alte informații accesează pagina, iar pentru programări sau alte întrebări trimite e-mail la adresa office@drfelix.ro sau sună la numărul de telefon +40 720.254.368.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
UN MEDIC, PE PLACUL MEU!…

  De cand lumea, fiecare individ (om) incearca intr- un fel sau altul sa aiba grija de propria- i sanatate!...

Vară, soare, distracție la mare!

Era vară, foarte cald. Chiar prea cald pentru mine... Așa că m-am decis să merg la mare. Mi-am sunat niște...

TARGU – NEAMT, ORASUL COPILARIEI MELE, CU BUNE SI MAI ALES CU RELE!

De mai multa vreme, relele s-au cam inmultit! Au devenit predominante. Daca zicala binecunoscuta spune ca "cele bune sa se...

Close