Internet. Acest rahat mirific.

Hai să arunc nițel cu ceva flegme în acest rahat numit internet. Încep evident cu blogurile. Că deh, mai noi asta e la modă. Ne facem toți câte un blog, deoarece toți suntem deștepții pământului și gândurile noastre nu pot dispărea așa în neant, că e păcat.
A mai observat cineva că imediat cum nu ești de acord cu alt blogger ești un hipster, un hater sau un rahat cu ochi? Cu cât bloggerul ăla cu care nu ești de acord e mai mare, cu atât mai de rahat ești tu? Sau numai mie mi s-a întâmplat să am îndrăzneala să spun ceva oricât de nașpa în față omului?

Trecem peste, e atât de spus pe tema asta încât aș face un roman întreg.

Ajungem la youtube. Ce mișto era înainte băi tată. Îmi aduc aminte când vedeam filmulețe cu bețivi, cu ciumegi de săreau cu bicicleta peste scări și aterizau direct în m…ufă! Unde e youtubul ăla?
Acum găsești fel de fel de idioțenii. Fermeia care naște și și-a pus nașterea pe net. Ce poate să fie mai frumos! Uite, a dat naștere!
Da, e frumos mă, gestul. Dar asta nu înseamnă că tre să punem pe net. Că ce, copilul de 7 ani știe și el să dea acolo click pe butonul de AM PESTE 18 ANI! și s-o vadă p-aia crăcită și urlând din gură de șarpe în timp ce iese din ea un ditamai animalul plin de sânge. E frumos mă, mirobolant!

Mai departe ajungem la câteva curve doamne, s-avem iertare măriilor voastre, care ne arată cum se pune un prezervativ cu gura. Pe o dildo. De ce pe dildo? Pune-l pe o puță flască de rinocer! Aia muncă de convingere. De ce naibii idioata în loc să facă ceva de mâncare, un sanviș la copii, ea face deep throat? Ce învață ea? Și pe cine? Bitch courses 101?

Avem tot felul de accidente rutiere blurate că deh, nu-i fain și trendy să vezi cum sar mațele din ăla mai ceva ca mingea de ping pong.
Dar în schimb avem o altă vacă. Fata care-și mănâncă… tamponul!
Da, doamnelor și domniilor, aia e pe youtube acum. O vacă imbecilă care-și scoate tamponul murdar și-l suge. Miam!

vacaAsta s-a ajuns cu rahatul de internet? Cum să pui prezervativul cu gura? Cum să-ți sugi tamponul singură?

De ce astfel de idioțenii au voie pe net? De ce nu avem acces la lucruri interesante, cum ar fi codexul lui Davinci, Teoria sonicității a lui Gogu Constantinescu?
De ce tot e plin internetul ăsta de informații? Ca să fie doar 1% bune?

Acum sincer, cât de mult vă ajută internetul cu ceva bun? Nu vorbesc de dat jos filme și jocuri. Vorbesc așa în viața de zi cu zi. Vă ajută așa mult facebookul de exemplu? De ce rahat e musai când ești undeva să dai check in?
Sunt la WC! Check in, shit out!

Câți dintre noi folosim internetul pentru a învăța ceva? Cursuri de grafică, de fotografie, de video și audio. Sufletu’ bă! Uite-o p-aia cum își suge tamponul!
Trei munute pierdute din viață. Știu, dacă nu-ți place nu te uiți. sunt curioși câți veți da click pe linkul cu filmulețul ăla…
Apoi s-au mai filmat și fel de fel cu “reacții la fata care și-a mâncat tamponul…”

Dumnezeule mare! Citisem acum 2 zile că un nene a stat un an fără net. Cum a reușit? Stăm pe zi cel puțin 10 ore pe net, ne dăm ciumegi că suntem deștepți, știm atâtea și atâtea… Dar niciunul nu știe ce mama dracului e aia o integrală, o lychee, un Maria Remarque, un Hassel. Gogh ăla era extremă la Pandurii? Lychee ăla e un fruct mă, în caz că habar n-aveai. Atâta informație proastă îți arde neuronii.

Aș vrea să vă urez Paște fericit, dar am impresia că mi-aș răci gura de pomană. Nici nu mai știți să gândiți o urare. În schimb numai să faceți miștouri.

Să văd la 12 noaptea cum dați toți check in pe facebook că sunteți la biserică. că sunteți în rând cu lumea…
Mi-e silă!

Comments

comments

29 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.