Ipocriților!

kimoHai că a mai reușit careva să mă scoată din sărite. Un ipocrit fără pereche. M-a scos dintr-un grup. Select vezi dragă Doamne. Am avut neobrăzarea de-a pune niște buci.
Mă, înțeleg când îl deranjează, să zică. Cum mi s-a mai întâmplat. Dar când mă scoți așa imediat de pe grup, că am pus eu niște buci, păi ești ipocrit mă. Să te fac masturbaționist? Că rulează youpornul, redtubele și 8tube-le la tine fără oprire?
Ai coșuri pe față că n-ai dat la buci decât în imaginația ta bolnavă? Oh, ai făcut grup pe facebook. Aia e marea ta realizare în viață?

– L-am dat afară pe Spanac ăla, băga numa porneli!

Excelent. Cum e caricatura aia?
cookie

V-am mai spus de câteva ori, dar mă voi repeta. Dacă nu vă convine că pun ceva, dați-mi de veste. Vorbind civilizat, că de aia e site de socializare facebookul, nu de raportat că pune careva țâțe goale. Sau buci.

Efectiv nu văd care e problema cu bucile? Că tuturor le plac. Bărbați, femei, indiferent de orientare sexuală. Înțelegeam dacă zi de puneam numai femei goale. Aia nu se face. Însă nu e cazul. Cred că o fac o dată pe săptămână. Iată de ce.
Bucile atrag. Dacă pun floricele și cățeluși simpatici nu am așa mare impact.
Iar pe Spanac.eu se râde. În principal d-aia vine omul. Mai un banc, mai o melodie, mai un advertorial de pișcot, mai vede de Roșia Montană și de cazul maidanezilor ucigași, mai o recenzie comică la film.
Să fim serioși, nu intră nimeni la mine să afle cât e banița de tărâțe. Sau să afle rezultatele la bacalaureat.
Sau să afle Dumnezeu știu ce știri. cu Siria, cu bombe, cu mă-sa pe gheață.
Nu coane, aici intri să râzi. Și să-ți delectezi ochii. Cu buci, țâțe și gagici pe motoare.

Și vă spuneam că atrag bucile. Da, sexul atrage. Întotdeauna a făcut-o. Și, sincer să fiu, am făcut asta și ca un experiment. Am pus materialul cu Oricine poate fi cumpărat. Sub 15 cititori, toată ziua… Am pus bucile… Peste 150 de vizite în sub 2 ore.

Așa că hai să lăsăm ipocrizia pentru alții. Alde politicienilor de exemplu… Noi de ce să ne înjosim în halul ăla?

Comments

comments

18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.