LECTIE DE OPTIMISM!…

 

Acum ,pe vremea coronavirusului,aceasta molima atat de mediatizata ce-a pus pe jar o lume-ntreaga si a produs o panica generalizata,Maria Nicolae,o fetiţă de 10 ani ,a compus un imn emotionant: „Imnul Învăţătoarei Moderne”.Versurile fac referire la relaţia dintre elevi şi învăţătoare care, în aceste zile, ţine legătura cu cei mici prin aplicaţii precum WhatssApp sau Zoom: ,,In timpuri grele noi zâmbim şi mergem inainte”,spune primul vers al imnului ce-a devenit viral pe reţelele de socializare.
„Suntem veseli şi cântăm/ Chiar dacă acasă stăm / Şcoala noastră e acum / Pe WhatsApp sau pe Zoom”- sunt versurile primei strofe.„Fiecare are o învăţătoare/Care n-are stare nicidecum /Zi de zi ne-nvaţă chiar de la distanţă / Şi ne dă câte-un pupic pe Zoom”, spune refrenul,care face referire la faptul că învăţătoarea ţine legătura cu elevii în fiecare zi şi le predă prin intermediul aplicaţiilor.
Piesa a fost publicată cu hastagurile #staţiacasă şi #ImpreunăPutemSchimbaViitorul.Postarea ei de pe Facebook are deja peste 100 de distribuiri, iar cea de pe Instagram , cca 5000 de vizualizări, potrivit Mediafax.În numeroasele comentarii de pe Facebook au fost postate şi fotografii ale unor desene cu curcubee pe care scrie „Totul va fi bine”.
„Efectiv te ador şi când am ascultat această melodie am rămas fără cuvinte!!!”,este doar unul dintre comentariile postate pe Instagram.„E foarte frumos, bravo!” sau „Minunat şi din tot sufleţelul tau de copil!” sunt alte comentarii .
Din cate am aflat,micuta Maria Nicolae este si cantareata,model dar si actrita!Bravo ei,copil talentat!…

Marc Ciubotaru

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
BlogEASTER

BlogAwards organizeaza competitia BlogEaster 2015, campanie cu premii totale in valoare de peste 10000 lei, ale carei sponsori sunt: Mopiel, Accesoriul.ro,...

Cel mai rău câine?

Știți pancartele alea cu "Câine rău, nu intrați!" pe care le pun oamenii pe uși? Ei bine, de multe ori...

Cel mai performant telefon din lume este românesc! Allview X1 Xtreme.

Și iată-ne ajunși în vârf. De ieri, deținem cel mai performant smartphone de pe piață. Noul Allview X1 Xtreme! Smartphoneul...

Close